reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1478423766-inw404.jpeg

Spódniczki z koła i do tego tiulowe haleczki, które albo można założyć albo nie :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie flamingi :)
Ja już od dłuższego czasu myślę o maszynie...ale zawsze to samo pytanie "kiedy ja to będę robić?"

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiu a moze jednak.
Hehe powiem ci ze tez przeszlo mi przez mysl ze moze pomylili probki krwi. No ale nic czekam nadal. Poprzednim razem jak juz przyszla to chlusnelo od razu. A tu w piatek czerwona kreska wczoraj brazowa kropka i dalej nic. Hehe a moze jakas mega pozna implantacja :)
Narazie cierpliwie czekam jak do jutra nie dostane to skusze sie na test :)

Hehe powiem ci ze tez przeszlo mi przez mysl ze moze pomylili probki krwi. No ale nic czekam nadal. Poprzednim razem jak juz przyszla to chlusnelo od razu. A tu w piatek czerwona kreska wczoraj brazowa kropka i dalej nic. Hehe a moze jakas mega pozna implantacja :)
Narazie cierpliwie czekam jak do jutra nie dostane to skusze sie na test :)

Tak jak mowisz moze byla pozniejsza implantacja i hcg nie bylo jeszcze ptodukowane. Ze mnie tez sie lalo po nie udanym. Zycze i trzymam ✊✊✊ za pozytywny test.

A ja moze sie dzisiaj zbiore do zrobienia sobie komina na rekach wloczka czeka ale jakos checi brak :)

Ale wy zdolne dziewuchy jestescie. Ja nie umiem ani szyc ani na drutach robic. Ale pochwale sie ze robie obrazy haftem krzyzykowym. Ale teraz mam takiego lenia ze nie mam na nic ochoty nawet nie moge sie skupic na ksiazkach :D:D

Ja to się szyć dopiero uczę... Znaczy do tej pory szylam tylko poduszki, kocyki i takie tam a teraz mam ochotę na ubrania. I robię same dziecięce, wmawia, sobie ze lepiej się uczyć na nich bo mniej materiału idzie... Ale chyba nie o to chodzi :) Ot lubię szyć dla dzieci i wyobrażać sobie ze to takie wprawki przed szyciem dla własnych. We wrześniu zrobiłam nawet moja pierwsza maskotkę sensoryczną (dzwoni, szeleści i grzechocze) :)

1478427390-wtz321.jpeg

Bo został skrawek materiału w rowerki z którego był ocieplany kocyk z jednej strony polarowy dla pierworodnego naszego przyjaciela, co ma tche fioła na punkcie rowerów.

Nie wiem o co chodzi ale jak mam dola to trochę mi pomaga robienie takich rzeczy, dla maluchów. Może zaczyna mi odbijać ;P

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak mowisz moze byla pozniejsza implantacja i hcg nie bylo jeszcze ptodukowane. Ze mnie tez sie lalo po nie udanym. Zycze i trzymam ✊✊✊ za pozytywny test.

Ale wy zdolne dziewuchy jestescie. Ja nie umiem ani szyc ani na drutach robic. Ale pochwale sie ze robie obrazy haftem krzyzykowym. Ale teraz mam takiego lenia ze nie mam na nic ochoty nawet nie moge sie skupic na ksiazkach :D:D
Kochana ja tez nie umiem ani szyc ani robic na drutach ale zrobienie tego komina wyglada na tak proste ze chcem sprobowac. Zobacz na you tube ja lubie takie rzeczy zawsze na jesien wymyslam sobie jakies robotki reczne kiedys przez 2 lata robilam kolczyki hehe nawet nimi handlowalam pozniej bombki karczochy choinke z szyszek. Niecierpie jesieni wiec staram sobie umilic te ponure jesienne wieczory:)

reklama
Witajcie:)
Muszę się wygadac...
Dzisiaj znów poklocilam się z m...o to że musimy robić in vitro...o to że on ma problem z nasieniem i że nic z tym nie robi.Zrobilismy ostatnie podejście i czekamy ale jeśli się nie uda to co wtedy?Mężowi w głowie tylko siłownia i wiecznie jest na diecie bo chce być szczupły i zrobić mięśnie i budowę modela. Bo to dla niego najważniejsze. .mógłby powtórzyć badania nasienia i zacząć brać leki bo gdyby nam nie wyszło można by próbować naturalnie...ale po co skoro on nic nie robi nie bierze lekarstw witamin i nie ma zbilansowanej diety tylko ciągle redukcja i redukcja... a wyniki nasurnia przed in vitro byly tragiczne...0% plemnikow wlasciwrj budiwy nirrichliwe i mala liczebnosc...wady witki glowki i wstawki...i ciągle słyszę że tego nie zje bo za kaloryczne...A to za ciężkie. A to za tłuste...no ja pierdziele.. mam dość małżeństwa z nim...jakbym wiedziała że tak będzie to nie wiazalabym się z nim ..mam dość bycia z nim..

Do góry