reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jestem w szoku , miałam nadzieję i wierzyłam do samego końca natomiast miałam też z tyłu głowy mysl dlaczego miało by mi się udać i to za pierwszym razem . Wiara czyni cuda dlatego niech każda z was mocno wierzy .
To dopiero test ucieszyłam się ale też jestem przerażona ostatnia ciąża była ciąża pozamaciczną tylko wtedy od razu coś było nie tak tydzień po spodziewane @ wyszedł test dodatni bardzo slaba druga kreska a kolejnego dnia beta 50 , proszę trzymajcie kciuki aby tym razem było inaczej:-*
Jutro rano idę na betę

Witajcie:)
Muszę się wygadac...
Dzisiaj znów poklocilam się z m...o to że musimy robić in vitro...o to że on ma problem z nasieniem i że nic z tym nie robi.Zrobilismy ostatnie podejście i czekamy ale jeśli się nie uda to co wtedy?Mężowi w głowie tylko siłownia i wiecznie jest na diecie bo chce być szczupły i zrobić mięśnie i budowę modela. Bo to dla niego najważniejsze. .mógłby powtórzyć badania nasienia i zacząć brać leki bo gdyby nam nie wyszło można by próbować naturalnie...ale po co skoro on nic nie robi nie bierze lekarstw witamin i nie ma zbilansowanej diety tylko ciągle redukcja i redukcja... a wyniki nasurnia przed in vitro byly tragiczne...0% plemnikow wlasciwrj budiwy nirrichliwe i mala liczebnosc...wady witki glowki i wstawki...i ciągle słyszę że tego nie zje bo za kaloryczne...A to za ciężkie. A to za tłuste...no ja pierdziele.. mam dość małżeństwa z nim...jakbym wiedziała że tak będzie to nie wiazalabym się z nim ..mam dość bycia z nim..

Faktycznie, to przykre że twój mąż nie podchodzi poważnie do tego, przecież mógłby się poświecić kilka miesięcy, w końcu na pewno wam się uda i potem mógłby wrócić do swojej diety. Spróbuj na spokojnie mu to jeszcze wytłumaczyć, może jest ktoś kto może na niego wpłynąć np. jakiś przyjaciel ? Powodzenia [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem w szoku , miałam nadzieję i wierzyłam do samego końca natomiast miałam też z tyłu głowy mysl dlaczego miało by mi się udać i to za pierwszym razem . Wiara czyni cuda dlatego niech każda z was mocno wierzy .
To dopiero test ucieszyłam się ale też jestem przerażona ostatnia ciąża była ciąża pozamaciczną tylko wtedy od razu coś było nie tak tydzień po spodziewane @ wyszedł test dodatni a kolejnego dnia beta 50 , proszę trzymajcie kciuki aby tym razem było inaczej:-*
Jutro rano idę na betę

Oczywiście, że trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana ja tez nie umiem ani szyc ani robic na drutach ale zrobienie tego komina wyglada na tak proste ze chcem sprobowac. Zobacz na you tube ja lubie takie rzeczy zawsze na jesien wymyslam sobie jakies robotki reczne kiedys przez 2 lata robilam kolczyki hehe nawet nimi handlowalam pozniej bombki karczochy choinke z szyszek. Niecierpie jesieni wiec staram sobie umilic te ponure jesienne wieczory:)
Ja w tamtym roku zrobilam choinke z piorek
20161106_143905.jpg

Załączniki

• 20161106_143905.jpg
    20161106_143905.jpg
    761,4 KB · Wyświetleń: 594
Do góry