gosia321
Fanka BB :)
DokladnieJa mam tylko jeden jajnik wiec mnie ten jeden kluje.... mam nadzieje ze to dobry znak...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A masz jeszcze jakies objawy ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokladnieJa mam tylko jeden jajnik wiec mnie ten jeden kluje.... mam nadzieje ze to dobry znak...
Dokladnie
A masz jeszcze jakies objawy ??
Trzymam kciuki oby beta byla tylko formalnoscia :*Hm siku chodze czesto ale tez duzo pije wiec to chyba nie bede brac jako objaw mialam dwa dni gdzie mnie brzuch bolal miesiaczkowo a wczoraj juz chyba z dwa razy mnie zabolal przez caly dzien i w nocy raz przez 2min... i strasznie wzdety brzuch mam, wygladam jak w 3 miesiacu [emoji3][emoji3][emoji3]
cześć, widzę zę macie podobne objawy do moichTrzymam kciuki oby beta byla tylko formalnoscia :*
Ja tez mam wzdecia bole brzucha jak na okres ,ciagniecie w pachwinie, bol jajnika, bol kregoslupa, zgage, klucie i takie rozpieranie w brzuchu.
Oby nasze wyniki byly tak pozytywne jak wczoraj u dziewczyn
Beatla z Klarsa tez mialy podobne objawy wiec miejmy nadzieje i wierzmy w to ze nasze bety tez beda wysokie ❤cześć, widzę zę macie podobne objawy do moich
ja kolejna noc nie przespana, kłócie w jajniku bolace lędzwie i głowa eh... boje sie kawe wypic a cisnienie spada .