Aaaaaaaaaaaaaaa nie uwierzycie! Mam wyniki ! Beta 124,2!!!!!!!!
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuuuuluje...jaki piekny dzis dzien...Przepraszam, że nabałaganiłam w kalendarzu...ale nie wytrzymałam jak zobaczyłam wynik Beatki [emoji8]
Aaa aaa! !!!!!! Ale czad! !!!!!Aaaaaaaaaaaaaaa nie uwierzycie! Mam wyniki ! Beta 124,2!!!!!!!!
Ja zapytam w środę, bo z tego wszystkiego nie wiem i nie mogę tego znaleźć na wypisieBeata,Klasa jakiej klasy miałyscie podane zarodki, której doby?
Klarsa gratki
2 doba 5b i 4 b [emoji6]Beata,Klasa jakiej klasy miałyscie podane zarodki, której doby?
Klarsa gratki
Klarsa, moja kochana Pani od akupunktury mówiła mi,że to był bardzo dobry dzień na transfer z super auraPrzepraszam, że nabałaganiłam w kalendarzu...ale nie wytrzymałam jak zobaczyłam wynik Beatki [emoji8]