Hej dziewczyny. Ja ciagle jestem, czasem muszę nadrabiać czytanie z 2-3 dni ale czytam na bierząco. Jestem jakaś taka stremowana trochę, w stanie ciagłego wyczekiwania i przyznam, że trudno mi się pisze. Dziś weszłam dopiero wieczorem bo taką miałam tremę przed veta Beaty że zwyczajnie się bałam odpalić forum
BEATKO GRATULUJĘ!
Trzymam kciuki za dzisiaj transferowane kropki, mam nadzieję, że niedługo zabetują tak pięknie jak u Beaty. Emeczka - świetnie, że jednak 3 jaja
Butterfly - jak najwięcej spokoju ci życzę, okropny ten stres, rozumiem. Myślę, ze czasem faktycznie warto odsapnąć i zająć myśli czymś co relaksuje. Ja jutro mam w planach dzień przy maszynie do szycia
Kaczorku, przykra sprawa, powinni cię poinformować w inny sposób. No ale cóż, nie masz już wpływu na to by mrozaczkow było więcej. Masz tego, którego masz i No cóż, trzeba się koncentrować na nim bo jest jeden jedyny. Wiadomo, ze jak by jakiś jeszcze ci został to psychicznie troszkę łatwiej by było... Ale jest jak nie masz masz mocy aby podkoloryzować rzeczywistość więc postaraj się tym nie zadręczać :*
Napisane na iPad w aplikacji
Forum BabyBoom