reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Beata, Klarsa ogromne gratulacje !!! :D To musi byc fantastyczne uczucie, zobaczyc tak piekna bete ! :) Teraz i ja sie zaczelam zastanawiac czy moze poczekac z beta do 12 dpt, zamiast robic juz w 9 dpt, co myslicie? ;)
No mi się ręce z 15 min trzęsly a potem wylam jak głupia :)
A ilu dniowy miałaś zarodek podany?
Ja od początku sobie mówiłam, że żadnych sikaczy i beta w 12 dniu :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beata, Klarsa ogromne gratulacje !!! :D To musi byc fantastyczne uczucie, zobaczyc tak piekna bete ! :) Teraz i ja sie zaczelam zastanawiac czy moze poczekac z beta do 12 dpt, zamiast robic juz w 9 dpt, co myslicie? ;)
Ja miałam robić 14dpt i obiecałam sobie że nie będę się spieszyć...:) ale wcześniej niż w 12 dpt bym nie zrobiła...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie, wszystkie badania jeszcze zdążysz zrobić :):)
Pamietaj,że w środę idziemy powtórzyć betę i zobaczyć jak rośnie :)
Sporo tu bliźniaków to masz szansę :) życzę Ci mocno!!:)
Za jakieś 2 tyg pewnie się przekonasz,bo chyba już usg będzie :)

Ale się cieszę! No nie wierzę...

Ja dopiero w czwartek powtarzam [emoji6] wizytę mam w czwartek na 16, więc już wszystko załatwię jednego dnia :)

Kochana, gdyby nie Twój wynik to dziś by mnie mąż nie targał do kliniki..[emoji6] ja się nawet nadąsałam i powiedziałam że teraz to ja jem obiad i nigdzie się dziś nie wybieram [emoji16]

Kochana,generalnie masz tak jak ja u niego miałam.
Tez inny lekarz żeby sprawdzać, prócz luteiny po transferze nic,tez puregon i tez trzymali zarodki do 5 dnia i dupa blada :(
W Novum w 2 dobie zamrozili mi 4 a jeden w brzusiu mam :)
Ja kinsultowalam suplementacje z moja nowa Pani dr , i powiedziała ze bardzo dobrze ze biorę witaminy.
Ich embriolog mówi, że jak są jakieś problemy z komórkami itp to On zaleca długi protokół bo ma lepsze rezultaty.
Pamiętam, że jak leżałam z dziewczynami na sali po punkcji to tam wszystkim dają krótki. Chyba mają już taka politykę.

No ale jak mają być badane zarodki to trzeba je chyba do 5 dnia trzymać?

U nas problemów z jajkami chyba nie ma, mam bardzo regularne cykle z owulacją AMH mam wysokie. Puregon jest jakiś nie dobry?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się cieszę! No nie wierzę...

Ja dopiero w czwartek powtarzam [emoji6] wizytę mam w czwartek na 16, więc już wszystko załatwię jednego dnia :)

Kochana, gdyby nie Twój wynik to dziś by mnie mąż nie targał do kliniki..[emoji6] ja się nawet nadąsałam i powiedziałam że teraz to ja jem obiad i nigdzie się dziś nie wybieram [emoji16]

Widzisz :) no czasami warto faceta posłuchać :)
Do mnie też do nie dociera jeszcze :) z 20 razy sprawdzalam dziś ten wynik :)
Ja z tego wszystkiego to dziś dopiero po 16 zjadłam cokolwiek od śniadania :)

Do góry