reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy moje posty są niewidoczne? Czuję się pominięta :(
Pisałam dzisiaj koło południa

Witajcie
ja już po wizycie i dzisiaj 16 dc i pecherzyk owulacyjny nadal jest 21mm i endo 9 wiec jakis dlugi cykl mam jakims cudem i jestem właśnie po zastrzyku z pregnylu i po badaniu progesteronu i jak wynik progestetonu będzie poniżej 2 to w środę transfer
Ale dzisiaj się dowiedziałam że został nam ostatni zarodek z 2 doby bo przy poprzednim crio rozmrozili dwa zarodki z trzeciej doby bo jeden źle rokowal i musieli rozmrozic drugi... Tyle że lekarz poprzednio zapomniał mnie o tym poinformować a dzisiaj ta informacja wyszła przez przypadek w rozmowie na temat tego czy podać jeden czy dwa zarodki (( wrrrr... masakra...
Wiec to będzie już mój ostatni transfer i ostatnia przygoda z in vitro
Oby tylko wszystko się udało ☺

reklama

Witajcie
ja już po wizycie i dzisiaj 16 dc i pecherzyk owulacyjny nadal jest 21mm i endo 9 wiec jakis dlugi cykl mam jakims cudem i jestem właśnie po zastrzyku z pregnylu i po badaniu progesteronu i jak wynik progestetonu będzie poniżej 2 to w środę transfer
Ale dzisiaj się dowiedziałam że został nam ostatni zarodek z 2 doby bo przy poprzednim crio rozmrozili dwa zarodki z trzeciej doby bo jeden źle rokowal i musieli rozmrozic drugi... Tyle że lekarz poprzednio zapomniał mnie o tym poinformować a dzisiaj ta informacja wyszła przez przypadek w rozmowie na temat tego czy podać jeden czy dwa zarodki (( wrrrr... masakra...
Malutkikaczorku wszystko bedzie dobrze glowa do gory to bedzie ten zarodeczek :)

Witajcie
Uda sie zobaczysz...wszystkie w to wierzymy...
A dlaczego ci nie zamrazali kazdego zarodka osobno?

Uda sie zobaczysz...wszystkie w to wierzymy...
A dlaczego ci nie zamrazali kazdego zarodka osobno?
Zamrozili każdy osobno.Mialam dwie próby i 4 zarodki ale przy drugiej próbie najpierw odmrozili jeden ale był wadliwy i wzięli drugi więc został nam ostatni:(
I to pierwsze podejście na naturalnym cyklu bo dwa były na sztucznym
I teraz endo mam lepsze niż po lekach bo wcześniej było 8 a teraz jest 9 ;)

reklama
Weź, dałam się namówić...jadę..

Zrób lepiej sikańca i prześlij fotkę)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha super :) a kiedy wynik??
Z tego wszystkiego nie kupiłam testu :( a już dziś chce odpocząć, bo trochę mnie brzuch boli. Ale w środę kupie :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry