gosia321
Fanka BB :)
ZacisnieteKrew oddana, pierwszy wynik 8dpt 3 dniowych miedzy 14-15.00. Oby coś drgnęło... Nie zniosę wyniku mniej niż 2:-( Trzymajcie kciuki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZacisnieteKrew oddana, pierwszy wynik 8dpt 3 dniowych miedzy 14-15.00. Oby coś drgnęło... Nie zniosę wyniku mniej niż 2:-( Trzymajcie kciuki:-)
Tak to fakt niewiedza jest chyba bardziej znosnaDziewczyny trzymam dzis kciuki za Was...jak codzien przegladam Wasze rozmowy i mysle o Was mimo malego wkladu w ta grupe z braku czasu :-) gosia321 kurcze bidulo nie stresuj sie, jak tak Was slucham to chyba sie ciesze ze wiedzialam tylko czy jest ok czy zle. Duzo mniej sie stresowalam jak nie wiedzialam o takich sytuacjach typu zmniejszenie endo itp dziewczyny samych dobrych wiesci :-) :-) pozdrawiam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro i tule cie mocno...Niestety na dzień dzisiejszy <1,2 :-(
Kurcze Malinus przykro miNiestety na dzień dzisiejszy <1,2 :-(
Malinus a jak to jest? Nie za wcześnie? Moze sie jeszcze napewno zmienic skoro mi kazali bete zrobic dopiero 14dpt 2dniowych to Ty masz jeszcze czas na zmiane hmmmNiestety na dzień dzisiejszy <1,2 :-(
Krew oddana, pierwszy wynik 8dpt 3 dniowych miedzy 14-15.00. Oby coś drgnęło... Nie zniosę wyniku mniej niż 2:-( Trzymajcie kciuki:-)
Gratuluję!Dzwonili
11 pobrali,9 dojrzałych,zaplodnilo się 5
Jutro 9:30 transfer
Oby wszystko było dobrze do jutra,bo dziś mi się śniło, że się nie zaplodnila ani jedna
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie myśl tak! Super wynik!!Gratuluję!
Ja właśnie dostałam telefon!
Mi pobrali 6,
4 dojrzałe,
zapłodniło się 3..
Strasznie ubogie te moje jajobranie...
transfer jutro 12.20.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom