reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry kochane :)
Beatka powodzenia pieknych zdrowych komoreczek i aby wszytstkie sie zaplodnily. To jest twoj dzien twoj start po upragnione marzenie :*
Rustynka dobrych informacji przed crìo :*
Lile pieknych widokow swoich malych szkrabow :*
Ema pieknego przyrostu bety :*
✊✊✊✊

Ja również dołączam się i Tobie Małgosiu dobrych wieści :-*

reklama
Gosia te mutacje ma jakies 40 %kobiet ,ja tez. Ja tez biore foliowy na to ...w sumie lekarz,machnal na to ręka i kazal sie nie przejmowac.
Wiem moj gin tez mowi ze polowa spoleczenstwa ma i chcial machnac reka dopoki w trakcie rozmowy nie uswiadomilam mu ze jestem homozygota czyli mam dwie kopie wadliwego genu. Juz mowilam tez ze ta mutacja jest grozniejsza dla nas niz dla ciazy bo u mnie jako u homozygoty jest duze ryzyko zatorow zakrzepow udaru zawalu. Krwiakow w ciazy. Dlatego dobrze ze wiem bo przynajmniej bede na lekarz choc nie powiem ze sie ciesze ze beda to zastrzyki ale dla dziecka zniose wszystko :)

Katharina mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. ...

A ja dzis nie dotre na bete... Jestem sama z malym w domu i nie mam go komu podrzucić. .. A chyba pobieranie z dzieckiem na kolanach to by bylo nie bardzo... Jeszcze jakby trafic na grzrczny moment... Ale zwykle broi jak moze po nowych nieznanych pomieszczeniach pobiegać. ..

Lekarz nie kazal robic... A mam nadzieje ze jak nie ma plamien i innych stresujacych objawow to chyba jest ok...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana u ciebie to i tak bylaby formalnosc :)

Dzięki dziewczyny, już czuję stres ale ciesz się, że to już (mam nadzieje) początek nowej drogi :)
Katharina daj znać koniecznie,na pewno będzie dobrze :)
Trzymam dziś kciuki za wszystkie dziewczyny :)
To będzie dobry dzień! !

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny, już czuję stres ale ciesz się, że to już (mam nadzieje) początek nowej drogi :)
Katharina daj znać koniecznie,na pewno będzie dobrze :)
Trzymam dziś kciuki za wszystkie dziewczyny :)
To będzie dobry dzień! !

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie masz się co stresować, naprawdę! Jedyne co mnie bolało to wenflon [emoji6] tzn jego założenie. Spójrz za okno, słońce świeci, to będzie piękny dzień :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry