reklama
ema51
Fanka BB :)
SwietneNa żywo te naklejki wyglądają super na ścianie polecam
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
zojkazojka
Gosiu, możesz mnie usunæć z kalendarza na 17-tego na betę... Właśnie okres dostałam. (( jest mi mega mega źle....
zojkazojka
Gdyby któraś z Was mogła by polecić jakæś klinikę i lekarza na śląskie byłabym wdzięczna...
gosia321
Pozdrowienia z szarego Londynu...
Czy cała Europa jest dzisiaj szara ?
Czy ktos tu pisze ze słonecznego zakątka ?
Wszedzie szaro dobrze ze w koncu nie pada ale kochane mamy PIŹDZIERNIK wiec trzeba sie przyzwyczaic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Co ty opowiadasz nie tak mialo bycGosiu, możesz mnie usunæć z kalendarza na 17-tego na betę... Właśnie okres dostałam. (( jest mi mega mega źle....
Ktory to dzien po transferze ??
Czy to na pewno okres ??
Tule mocno :*
zojkazojka
Siedzę i wyje, z pracy musiałam wyjść po 2 godzinach bo nie mogłam się opanować...tak bardzo bardzo uwierzyłam że tym razem się uda...(( dzwoniłam do lekarza, w piątek mam iść na badania ale tylko dla formalności zupełnej.Co ty opowiadasz nie tak mialo byc
Czy to na pewno okres ??
zojkazojka
7 dzień po transferze 5 dniowej blastku. Od wczoraj się rozkręciło.......(Co ty opowiadasz nie tak mialo byc
Czy to na pewno okres ??
gosia321
Rewelacja czyli jednak zoo nie koty czy koty na drugiej scianie ?To To ja To ja na ten deszczowy dzień wysyłam trochę optymizmu Zobacz załącznik 777915
reklama
gosia321
Tak mi przykroSiedzę i wyje, z pracy musiałam wyjść po 2 godzinach bo nie mogłam się opanować...tak bardzo bardzo uwierzyłam że tym razem się uda...(( dzwoniłam do lekarza, w piątek mam iść na badania ale tylko dla formalności zupełnej.
Wyplacz sie odpocznij i walcz dalej
Podziel się: