reklama
ema51
Fanka BB :)
Kurcze... Jestem w drodze do pracy... Jakos kolo przelomu z 6 na 7 tydzien bylam z Jankiem w szpitalu z tytulu plamienia - jutro zobacze czy mam w wypisie wyniki bo pamietam ze robili mi bete... Ale najwazniejsze na przyjeciu juz bylo widac serduszko wiec musisz do srody byc dobrej mysli i leciec na to usg...W 7tyg nigdy bety nie robilam wiec niestety sie nie znam. Ja bym poleciala na usg. Mi lekarz mowil, ze pozniej juz bety nie robimy, tylko usg....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze... Jestem w drodze do pracy... Jakos kolo przelomu z 6 na 7 tydzien bylam z Jankiem w szpitalu z tytulu plamienia - jutro zobacze czy mam w wypisie wyniki bo pamietam ze robili mi bete... Ale najwazniejsze na przyjeciu juz bylo widac serduszko wiec musisz do srody byc dobrej mysli i leciec na to usg...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez w 7tyg wyladowalam w szpitalu ale nie robili mi bety. Tylko usg. Na usg wszystko bylo ok i to starczylo...
AniaCh83
Katharina, staramy sie cieszyć z Tobą, jesteś kolejnym przykładem ze warto, ze jest szansa![emoji480][emoji106]
Mowie dzis do męża
"Wiesz kolejna dziewczyna ma pozytywna betę, to forum daje nadzieje i wiarę w to ze sie uda"
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To samo dzis powiedziałam do swojego ! Przysięgam!
Dodałam jeszcze , ze chyba odkąd intensywnie czytam forum, to wiecej dziewczynom sie udało niz nie, ze tych ktore akurat w tym czasie miały transfer i betowaly... Super!
gosia321
Trzymamy kciuki za bety na wysokosciach, cudowne widoki oraz bezbolesne zastrzyki
nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*
Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne forum odczarowane
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :*
Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo tej jesieni
5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5:ema51 -betowanie
5:Zosia87 - wyniki bety
5:Ewunka - rozpoczecie stymulacji
6:katherina203 - betowanie
6:Hooope86 - wizyta kontrolna u gin
7:ema51- betowanie 2
7:lile - usg serduszkowe
8: rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
9:milagros wizytya kontrolna przed transferem
9: Ewunka - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
9: malutkikaczorek - wizyta kontrolna przed crio
9:milagros - wizyta kontrolna przed crio
12:shaggy - rozpoczecie stymulacji
13:nieagatka - badanie prenatalne
14:milagros - transfer
16:kilosierra- betowanie
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
19: katherina - usg serduszkowe
21:husan- badania prenatalne
26:rybka14 badania prenatalne
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac
♡♡♡♡♡
nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*
Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne forum odczarowane
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :*
- Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
- Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
- Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil
Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo tej jesieni
5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5:ema51 -betowanie
5:Zosia87 - wyniki bety
5:Ewunka - rozpoczecie stymulacji
6:katherina203 - betowanie
6:Hooope86 - wizyta kontrolna u gin
7:ema51- betowanie 2
7:lile - usg serduszkowe
8: rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
9:milagros wizytya kontrolna przed transferem
9: Ewunka - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
9: malutkikaczorek - wizyta kontrolna przed crio
9:milagros - wizyta kontrolna przed crio
12:shaggy - rozpoczecie stymulacji
13:nieagatka - badanie prenatalne
14:milagros - transfer
16:kilosierra- betowanie
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
19: katherina - usg serduszkowe
21:husan- badania prenatalne
26:rybka14 badania prenatalne
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac
♡♡♡♡♡
srodek 7mego tygodnia. Bylo 92tys, jest 110tys.. wiem, że powyżej 6tyś wzrost zwalnia, ale aż tak?
Lile ja Cie błagam nie rób więcej bety bo zwariujesz[emoji4] i nie patrz na przyrosty bo one juz takie nie sa. Teraz ważne jest usg! Mi lekarz kazał zrobic bete w 7 tygodniu jak szlam na serduszko bete wynosiła zaledwie 39 tysięcy. Dwie noce nie przespałam bo jakbym nie liczyła przyrost o wiele za mały. Wczesniej beta rosła pięknie 6dpt blastki beta prawie 50, 8 dpt 108, 10dpt prawie 290 a 14dpt 1998- wiec super [emoji41]W trakcie USG nawet nie patrzyłam na monitor bo byłam pewna, ze juz po wszystkim. A tam malutka fasolka z pięknie bojącym serduszkiem [emoji173]️ i lekarz powiedział, ze wszystko ok [emoji4] następna wizyta w 10 tygodniu i lekarz tez kazał zrobic bete, a ta wynosiła 57,5 tysiąca wiec w ciagu 3 tygodni nawet sie nie podwoiła. Oczywiście znowu płacz, noc nie przespana i same najgorsze myśli. A następnego dnia mały człowieczek mi pomachał [emoji7] Dzisiaj jest 15w5d - wczoraj miałam usg i nasza kruszynka pięknie rośnie [emoji173]️ wiec powtarzam teraz tylko usg prawdę Ci powie, a robienie teraz bety to niepotrzebny stres dla Ciebie i maluszka.
Zosia87
Kurcze jak mnie przeraża kichanie właśnie tak mi się koichnelo że myślałam że mi jajniki piękne [emoji85] boję się że takie kichanie może coś wykichac [emoji28] ale po chwili poczułam takie szczypanie delikatne poniżej pępka chyba kropki dają znać że ok [emoji6] kolorowych ciekawe jak jutro ta beta przekopalam pół internetu i większość wskazuje na 2 ale różnie to bywa buziaki [emoji175]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Przezylam ale rewelacyjnie to nie bylo teraz sie zacznie na szczescie jutro mam wolneGosiu, jak tam w pracy?
reklama
katharina203
A mina oddzialowej jak sie dowiedziala? Bezcenna?Przezylam ale rewelacyjnie to nie bylo teraz sie zacznie na szczescie jutro mam wolne
Podziel się: