reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za wsparcie. Jesteście kochane.
Dzisiaj przez 3 godziny płakałam w samotności, zawioslam dziecko do teściów i wylakalam się.
Poszłam do internistki mojej zaprzyjaźnionej porozmawiać o moich wynikach krwi, ponieważ mam maloplytkowosc i czasy krzepnięcia zle.
Żaden lekarz od in vitro nawet na to nie kiwnal. Ona mi dużo wyjaśniła.
Mogą się u mnie tworzyć takie skrzepy , ktore przeszkadzają w implantacji. Nie mam z kim porozmawiać o in vitro. Jestem zupełnie sama z tym wszystkim.
U mnie nikt nie wie. Mąż kompletnie nie orientuje się w tych sprawach. Zna tylko podstawy.
A wiecie, ze ten skrzep byl tylko rano.
I za waszą namową pobiore jeszcze te leki, tylko, ze jestem bez clexanu.
Dziękuję wam bardzo wszystkim.

Ivo nie odstawiaj lekow!!!
Ja tez mialam takie krwawienie ze myslalam ze to okres, wpadlam w histerie. Maz dzwonil do gina. Gin kazal lezec i leki brac. Dzis jestem w 21tc.
Skrzep to moze jakis krwiaczek byl.
Nie odstawiaj lekow!!!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj przez 3 godziny płakałam w samotności, zawioslam dziecko do teściów i wylakalam się.
Poszłam do internistki mojej zaprzyjaźnionej porozmawiać o moich wynikach krwi, ponieważ mam maloplytkowosc i czasy krzepnięcia zle.
Mogą się u mnie tworzyć takie skrzepy , ktore przeszkadzają w impimplantacji. Nie mam ie z kim porozmawiać o in vitro. Jestem zupełnie sama z tym wszystkim.
U mnie nikt nie wie. Mąż kompletnie nie orientuje się w tych sprawach. Zna tylko podstawy.
A wiecie, ze ten skrzep bul tylko rano.
Od razu lepiej!!! Głowa do góry!!! Wszystko będzie dobrze!!! Tu wszystkie trzymamy kciuki za kropka!!:)

Mogą się u mnie tworzyć takie skrzepy , ktore przeszkadzają w implantacji. Nie mam z kim porozmawiać o in vitro. Jestem zupełnie sama z tym wszystkim.
A wiecie, ze ten skrzep byl tylko rano.
Powinnas brac heparyne i acard jak masz cos z krzepliwoscia. Progesteron jeszcze zageszcza krew, wiec jak go bierzesz to masz jeszcze eieksza krzepliwosc. Nie wysepisz od nikogo tej heparyny?

reklama
Powinnas brac heparyne i acard jak masz cos z krzepliwoscia. Progesteron jeszcze zageszcza krew, wiec jak go bierzesz to masz jeszcze eieksza krzepliwosc. Nie wysepisz od nikogo tej heparyny?

Strawbelka, nie powiedziałam pani lekarz, ze jestem po in vitro . Jedynie dała mi skierowanie do hematologia.
U mnie w mieście nie mogę nikomu powiedzieć o in vitro. To taka dziura i niedaliby nam żyć.
Zbroch mi nie chciał przepisać clexanu, pytałam i mówiłam o przeciwcialach.
Kazał tylko acard, a dopiero po pozytywnym teście miał wprowadzić clexane.
Może spróbuję iść jutro prywatnie do internisty i pokazać wyniki krwi , może uda mi się coś wskurac, tylko, czy to nie za późno?

Do góry