reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Porównując, to ja dobrze trafiłam. Mam naprawdę fajną teściową, która traktuje mnie jak partnera, a nie zagrożenie. Dobrze się póki co dogadujemy :) Za to teść jest specyficzny- trudny człowiek, ale da się z nim żyć.

reklama
Dziewczyny czy znacie kogoś kto korzystał ze swoich mrożonych komórek jajowych i udało się osiągnąć cel?
Niestety nie posiadamy już blastocyst, a źródła podają bardzo niskie szanse na ciąże z komórek jajowych - 10-20 %, bo system ich mrożenia i rozmrażania wciąż nie jest doskonały.
Zastanawiam się więc czy warto w to iść, czy zacząć ponowną stymulację.
Rozważam też zmianę kliniki na Artvimed Kraków- macie jakieś doświadczenia?

Dziewczyny czy znacie kogoś kto korzystał ze swoich mrożonych komórek jajowych i udało się osiągnąć cel?
Niestety nie posiadamy już blastocyst, a źródła podają bardzo niskie szanse na ciąże z komórek jajowych - 10-20 %, bo system ich mrożenia i rozmrażania wciąż nie jest doskonały.
Zastanawiam się więc czy warto w to iść, czy zacząć ponowną stymulację.
Rozważam też zmianę kliniki na Artvimed Kraków- macie jakieś doświadczenia?
Mój lekarz mówił, że lepiej się wystymulować od nowa, ale może jest tu ktoś, kto korzystał z mrożonych komórek?

Ja mam nadzieje,ze będę później szaleć i kupować dla dzidzi :)
Teraz takie zaj.... ciuszki są :):):):
Aaaa,normalnie mogłabym przepuścić na nie cała kasę :):):)
Ostatnio rzuciła mi się w oczy koszula dla chlopca na ok roczek, dokładnie taka sama jaka ma mój mąż :) musiałam kupić :) leży w szafie i grzecznie czeka :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
O tak jak nam sie uda to dopiero bedzie szal kupowania dla dzieci i znowu odlozy sie meblowanie mieszkania. Ale to juz wazniejsze priorytety :)

Dobrze się ustawiłas :)
My wszystko co mamy to dzięki naszej pracy.
A teściowa moje pieniądze potrafi liczyć i burczec pod nosem ze przepier. ... na głupoty :laugh2:
A żeby było śmieszniej to widzi mnie góra 4 razy w roku ...... a resztę sobie wyobraża :wink:
Moja tez taka slodka nie jest chcialaby wiedziec wszystko. Strach cos mowic o kolejnych etapach in vitro bo siada przy kompie i przeszukuje wujka google i wymandrza sie ze tak duzo juz wie a czyta same pierdoly dalej nie majac o niczym pojecia. A zwroc jej uwage ooo to dopiero da po gazie :) . Z 14 lat moze lacznie 2 pogadalam z nia jak z czlowiekiem a tak to przytakuje bo nie chce mi sie sluchac o tym czemu to moge miec inne zdanie niz ona.

reklama
dzieki za namiary... :) jutro mam ten progesteron i jeśli będzie niski to zostaje nam tylko ivf - i chyba byśmy zmieniali klinikę (w invikcie wielkiego sukcesu jak na razie nie było.. ). Czuję, że ten progesteron wyjdzie w okolicach 0.8 i chce mieć gotowy plan B, żeby działać zamiast biadolić :).

Do góry