reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Najciężej chyba jest mi z tym, ze wszyscy chyba dziwnie na mnie patrzą, bo mamy juz jedno dziecko. Lekarze tez , mam wrażenie, nie podchodzą do mnie tak jak do tych dziewczyn, ktore dzieci nie maja w ogole . Jakby sie dziwili, ze chce mieć wiecej dzieci. Boshe , ale jak ja całe życie marzyłam o dużej rodzinie, a mam tylko syna i juz 33 lata. Ja juz sama kolowacieje, czy moze jednak powinnam odpuścić i sobie wychowywać spokojnie mojego jedynaka .
Boje sie, ze sobie nie poradzę jak sie nie uda, dr powiedział , ze daje mi 40% szans na powodzenie. .. A mi to sie wydaje tak mało ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze się ustawiłas :)
My wszystko co mamy to dzięki naszej pracy.
A teściowa moje pieniądze potrafi liczyć i burczec pod nosem ze przepier. ... na głupoty :laugh2:
A żeby było śmieszniej to widzi mnie góra 4 razy w roku ...... a resztę sobie wyobraża :wink:
Niezła jest ;)
Mija niechby spróbowała tylko tak powiedzieć to miałaby ciepło ;)
Raz tylko,przy pierwszej wizycie,przestawila mi kwiatki w domu.. i teraz przez te 5 lat jak jesteśmy razem,była u nas może z 4 razy ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Niezła jest ;)
Mija niechby spróbowała tylko tak powiedzieć to miałaby ciepło ;)
Raz tylko,przy pierwszej wizycie,przestawila mi kwiatki w domu.. i teraz przez te 5 lat jak jesteśmy razem,była u nas może z 4 razy ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja widzę moja jak odbiera zawozi nas na lotnisko i w ciągu pobytu idę 1 lub 2 na obiad .
Teściowa udaje teraz ze mnie kocha :biggrin2:ale jakoś mnie to nie przekonuje ;).
Do mnie teraz udaje miłą ale ja tam wiem co jej w głowie siedzi to już 17 lat kobietę znam.
Ona wszystko w naszej trosce ;)
Ja z nią tylko dzień dobry dowodzenia. ......
Mąż czasem coś powie a one resztę sobie wyobraża.
Wczoraj jej mąż powiedział ze lecimy. .... to o dziwo powiedziała ze nam się należy :szok: a zaraz zapytała czy napewno jej wszystko mówi czy nic się nie stało czy Ewa zdrowa :szok:
Hmmm mmm
Liczy ze kopne w kalendarz. ? Czy raczej się boi ze jak kopne to mąż będzie sam kredyt spłacać :rofl2::szok::rolleyes: Podejrzewa ze lecimy bo .... coś jest nie tak :eek:

reklama
Do góry