reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Srednio to widze:
TSH : 1.58 ( chyba lepiej gdyby bylo nizsze) dobrze ze we wtorek endo
Morfologia ok
Mocz w osadzie tam jest tak niezbyt...
Glukoza 83 (norma 70-105 )
Glukoza po 1h 131
Glukoza po 2 h 83
Mozecie cos powiedziec na ten temat ? :)
Martini , ja niestety nie pomogę. Na moje oko tsh jest OK. Na reszcie wyników w ciąży niestety się nie znam :(

Dzien dobry
Dziewczyny ja znów po poradę.
Jeśli w 9dpt blastocysty test o czułości 10 ml nie drgnie to sprawa jest przesądzona i kolejne podejście do d....? _:-(

Lepiej iść na betę nie raz dziewczyny pisały ze miały wysokie bety a testy nie wychodziły nawet te czułe . Ja 4 dpt i nic cisza wiec myślę że też będzie du ...

Ja miałam w kwietniu punkcji i transfer teraz mam crio na naturalnym cyklu bo na sztucznym mój organizm się zbuntowal i wogule nie chciał współpracować a teraz nic nie mam poza wydetym brzuchem skurczów nie czuje ale biorę nospy i magnez lekkie klucia miałam tylko w dniu transferu i na drugi dzień a od tamtej pory nic . :(:no2:

reklama
Do góry