reklama
butterfly1331
Moderator
Martini , ja niestety nie pomogę. Na moje oko tsh jest OK. Na reszcie wyników w ciąży niestety się nie znamSrednio to widze:
TSH : 1.58 ( chyba lepiej gdyby bylo nizsze) dobrze ze we wtorek endo
Morfologia ok
Mocz w osadzie tam jest tak niezbyt...
Glukoza 83 (norma 70-105 )
Glukoza po 1h 131
Glukoza po 2 h 83
Mozecie cos powiedziec na ten temat ?
rybka14
Fanka BB :)
A miałaś jakieś objawy i to był crio czy swiezak przepraszam bo nie pamietamDzien dobry
Dziewczyny ja znów po poradę.
Jeśli w 9dpt blastocysty test o czułości 10 ml nie drgnie to sprawa jest przesądzona i kolejne podejście do d....? _:-(
jagodaaga
U mnie niestety negatywny test w 9dpt o czulosci 10 potwierdzil sie na becie alerzeczywiscie roznie to bywa..Dzien dobry
Dziewczyny ja znów po poradę.
Jeśli w 9dpt blastocysty test o czułości 10 ml nie drgnie to sprawa jest przesądzona i kolejne podejście do d....? _:-(
NOVA-2016
A miałaś jakieś objawy i to był crio czy swiezak przepraszam bo nie pamietam
To było crio. Z Objawow- od kilku dni pobolewa mnie brzuch. Pamiętam rybko ze w marcu tez miałaś jak ja transfer. Oby dla Ciebie ten był szczęśliwy
rybka14
Ja miałam w kwietniu punkcji i transfer teraz mam crio na naturalnym cyklu bo na sztucznym mój organizm się zbuntowal i wogule nie chciał współpracować a teraz nic nie mam poza wydetym brzuchem skurczów nie czuje ale biorę nospy i magnez lekkie klucia miałam tylko w dniu transferu i na drugi dzień a od tamtej pory nic .
reklama
Podziel się: