reklama
kilosierra
Fanka BB :)
Wydaje mi sie, że w NOVUM to standard. Cały czas powtarzają, ze najlepszym miejscem na rozwój zarodka jest macica, a nie laboratorium....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kilosierra
Kalendarzykowo powinna byc wczoraj,ale ja nigdy nie miałam jak w zegarku. Takie dwudniowe spóźnienie to u mnie norma.
Tak długo wytrzymałas do zrobienia pierwszej bety - nie korciło Cię wcześniej?
Na wstępie gratulacje! :-) w Twojej historii zaskakuje mnie jedna rzecz - fakt, że wzięłaś kąpiel - lekarze wciąż mi przypominali: żadnej sauny, żadnej gorącej kąpieli - tylko szybki prysznic
Wzięłam kąpiel PRZED transferem. Potem już wyłącznie prysznice. I to kąpiel nie gorącą, tylko cieplą.
A co do perfum nie używałam. Czytałam gdzieś na stronie jakieś kliniki, że zarodki nie lubią perfum. Nie wiem, jak to się ma do rzeczywistości, ale odpuściłam. A ta kąpiel, spacer i reszta to właśnie dla relaksu. Moja doktor powiedziała, że to połowa sukcesu i czasem od stresu zależy implantacja.
Misiaakii mocno trzymam kciuki!!!!!
Misiaakii mocno trzymam kciuki!!!!!
Betę zrobię w sr czyli 12dpt czyli i tak szybciej niz mowil lekarzTak długo wytrzymałas do zrobienia pierwszej bety - nie korciło Cię wcześniej?
Misiaki Kciukaski
Krew oddana czekając w kolejce dostawałam świra, co ci ludzie tak długo siedzą, ja 3 minuty i wychodzę. No , ale jak przyszła moja kolej pani się wbiła , a tam zonk krew nie chce lecieć chwile poczekała, popukała i nic.
No to zmiana ręki na prawą i się śmieje, że jeszcze dziś tak nie miała. Z prawej się udało pobrać, ale podobno kiepsko leciało. i tak wyszłam po 15 minutach z plastrami na obu rękach Ale co tam oby był piękny wynik
Ja miałam podaną blastkę 2AB.
Marzen trzymam kciuki za twojego kropka !!! Ja dopiero w czwartek dowiem się czy mamy jeszcze jakieś kropki!
Krew oddana czekając w kolejce dostawałam świra, co ci ludzie tak długo siedzą, ja 3 minuty i wychodzę. No , ale jak przyszła moja kolej pani się wbiła , a tam zonk krew nie chce lecieć chwile poczekała, popukała i nic.
No to zmiana ręki na prawą i się śmieje, że jeszcze dziś tak nie miała. Z prawej się udało pobrać, ale podobno kiepsko leciało. i tak wyszłam po 15 minutach z plastrami na obu rękach Ale co tam oby był piękny wynik
Marzen trzymam kciuki za twojego kropka !!! Ja dopiero w czwartek dowiem się czy mamy jeszcze jakieś kropki!
jagodaaga
Hihi to na pewno na szczescieMisiaki Kciukaski
iga2421
Wydaje mi sie, że w NOVUM to standard. Cały czas powtarzają, ze najlepszym miejscem na rozwój zarodka jest macica, a nie laboratorium....
Ja miałam w Novum podawane 3 dniowe i udało się za pierwszym razem.
reklama
iga2421
A co złego jest w podaniu zarodka w 2 lub 3 dobie? Przecież nie ma dowodów na to że w stadium blastki jest większe prawdopodobieństwo implantacji.
Podziel się: