reklama
iga2421
Fanka BB :)
Tak 20 dni antyków i wizyta z resztą wyników
No to może się uda spotkać
N@t@li@89
No jeśli @ mnie nie zawiedzie to powinnam być około 16-17 sierpnia na wizycieNo to może się uda spotkać![]()
butterfly1331
Moderator
U mnie dokładnie tak samoU mnie też nie było takich wymogów, ani przy pinkcji ani przy transferze. U nas było tak,pewnie u każdej z Was też, że cały czas byłam monitorowana przez anestezjologa (ciśnienie, ekg itp),pewnie stąd brak wymogu co do stroju,perfum,paznokci itp.
Ale po transferze fakt,już był zakaz gorących kąpieli. Tylko jakiś letni prysznic.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
iga2421
No jeśli @ mnie nie zawiedzie to powinnam być około 16-17 sierpnia na wizycie
Sprawdziłam jak twoja lekarka przyjmuje i po południu przyjmuje tylko w czwartki a moja w poniedziałki i środy a my jak się będzie dało to na popołudniowe wizyty będziemy się zapisywać bo M do 14 pracuje. Ale też mi wychodzi wizyta 16-17
kilosierra
natula, misiakiii, nieagatka, eve, jagodaaga - w jakim stadium miałyście podane zarodki?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
natula, misiakiii, nieagatka, eve, jagodaaga - w jakim stadium miałyście podane zarodki?
Ja miałam w 3 dobie, jeden zarodek 8 komórkowy, drugi 6 komórkowy. Ten lepszy 8 miał klasę A, a drugi tez mówili ze ok, ale troszkę gorszy..
butterfly1331
Moderator
Marzen, wiem, co czujesz. Trzymam kciuki za Twoje maleństwa! :-)Kobietki jeszcze bardziej prosze o kciuki za moje zarodeczki w brzuchu bo niestety do mrożenia żaden z pozostałej trójki nie wytrwał.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Iga, też się zastanawiam, jak mogę sobie pomóc, ale im bardziej to analizuję, tym bardziej mi się wydaje, że złotej recepty niestety nie ma. Miejmy nadzieję, że opatrzność będzie nad nami czuwaćU nas paznokci nie kazali malować do punkcji. A przy transferze nie wolno było perfum. Ja sie zastosowałam ale uważam że jak ma być dobrze to i tak będzie. Teraz już trzęsę portkami i myśle co by tu zrobić żeby się udało.
reklama
iga2421
Iga, też się zastanawiam, jak mogę sobie pomóc, ale im bardziej to analizuję, tym bardziej mi się wydaje, że złotej recepty niestety nie ma. Miejmy nadzieję, że opatrzność będzie nad nami czuwać![]()
Masz racje. Ale ananasa będę jeść
Podziel się: