BeataWarszawa
Fanka BB :)
Hej, ja też mam problem z niedrożnymi jajowodami. Miałaś robiona laparoskopie?U mnie problem z niedrożnymi jajowodami. To jest moja 3 klinika w sumie. Pierwsze była Parens w Krakowie-porażka. Tylko naciągają na kasę, potem Macierzyństwo w Krakowie i tu 2 in vitro. Przed Macierzyństwem chciałam iść do Provity ale nie było juz miejsca na rządowy program a w Macierzyństwie mnie zakwalifikowali. Prywatnie zdecydowałam się na Provite bo słyszałam bardzo dużo dobrych opinii o Grettce. Mojej znajomej nie dawali lekarze żadnych szans, poszła do Grettki który nie powiedział że nie ma szans ale też gwarancji nie daje i dziś są szczęsliwymi rodzicami. A problem był u niej i to podobno jakis ekstremalny przypadek-szczegółów nie znam. Ja wiem że wszystko w rękach labolatorium ale się czuję taka trochę oszukana. Całą noc nie spałam przez to... Proszę powiedz mi tylko z kim uzgadniałaś wszystkie szczegóły dotyczące zapłodnienia? Bo ja mu mówiłam że u nas zarodki były zawsze kiepskiej jakości, nigdy nie miałam mrożonego zarodka więc doktor powiedział że trzeba pokombinowac z różnymi podłożami w labolatorium i własnie nie wiem czy to z nim ustalać czy z embriologami
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom