reklama
Ewunka
Fanka BB :)
SiCo kogo obsidlo ?
Torbiele ?
D
Deleted member 134305
Gość
Czesia cudowne Twoje dzieciaczki, macie z nich pewnie ogromna pociechę jeszcze raz gratuluje :*
D
Deleted member 134305
Gość
Koralik faktycznie strasznie dużo tych torbieli oby szybko poznikała, a to one mogły być przyczyna niepowodzenia ostatnio?
Butterfly dobrze ze zasięgnęlas nowej opinii, zawsze to trochę spokojniej, kiedy następne podejście?
Butterfly dobrze ze zasięgnęlas nowej opinii, zawsze to trochę spokojniej, kiedy następne podejście?
Powinien być mniejszy niż 1,5/1,7. Większy wyklucza transfer. Wysoki prg może sugerować przerost endo. A co za tym idzie zmniejsza szanse na zagniezdzenie.Ja dziś byłam na konsultacji u lekarki,która wg wujka Google jest specem od problemów z zachodziem w ciążę. Przejrzała wszystkie nasze badania i mówiła, że dopóki są plemniki, to jest nadzieja. Porażka mogła być zwykłym pechem, ponieważ szanse na ciążę w danym cyklu wynoszą 20%.
Powiedziała też, że jeśli mnie to uspokoi,to mogę zrobić kariotyp. Moja prolaktyna faktycznie jest podwyższona,ale nie na tyle,żeby w czymś przeszkodzić, poza tym przy in vitro nie ma znaczenia. Kazała mi zrobić ponowne badania, ale to raczej dla siebie samej i żeby to poobserwować.
Jedyne, co zaleciła, to badanie na chlamydia z szyjki, bo z krwi miałam i nic nie wyszło.
Jej zdaniem ewidentnym problemem jest nasienie i prawdopodobnie dlatego zarodki nie przetrwały. Potwierdziła info o witaminach, które przepisał nam lekarz z kliniki. Powiedziała też,że póki co nie ma co szukać i robić dodatkowych badań, bo po pierwszym nieudanym podejściu to nie ma sensu.
W sumie tyle. Niby nic nowego, ale z drugiej strony potwierdziła wszystko, co mówił lekarz z kliniki.
Pytanie do Was - ktoś pisał,że progesteron przy transferze powinien być na poziomie 1,7. Wiem, że nie może być za wysoki. A co się dzieje jeśli jest dużo niższy?
Ewunka
Fanka BB :)
Ma. Jest kopią mnie z tym ze lepiej odpowiada na stymulację.No to fakt daly czadu
Koraliku masz endometrioze ?
Operacja wodniaka operacja torbieli endometrialnych , rocznik 83 .
Teraz tylko mnie niepokoi po 1 cyklu 4 torbiele biedulka
butterfly1331
Moderator
Wizyta w klinice 27.06. Mam nadzieję, że z kolejnym okresem zacznę brać antyki.Koralik faktycznie strasznie dużo tych torbieli oby szybko poznikała, a to one mogły być przyczyna niepowodzenia ostatnio?
butterfly1331
Moderator
Ja na ostatnim badaniu 2 dni przed punkcją miałam wynik 0,383- czy to nie było za mało?Powinien być mniejszy niż 1,5/1,7. Większy wyklucza transfer. Wysoki prg może sugerować przerost endo. A co za tym idzie zmniejsza szanse na zagniezdzenie.
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Dziewczyny mam pytanie, strasznie rozbolał mnie brzuch i przy sikaniu okropnie boli i piecze mnie wszystko na dole tak jak na zapalenie pęcherza, które u mnie często sie zdarzają :/ nie wiem co robić, brać furagine na własna rękę? Jest weekend wiec raczej nikt mnie dziś nie przyjmie :/
Podziel się: