Ewunka
Fanka BB :)
Śpiący był 1 chłopakwróciłam wszytsko w porządku Mam zdjęcia filmik dzieciaczki były grzeczne trzeba było czasem pomoc przekrecic bo jedno uparte to pewnie kobieta a tak wszytsko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śpiący był 1 chłopakwróciłam wszytsko w porządku Mam zdjęcia filmik dzieciaczki były grzeczne trzeba było czasem pomoc przekrecic bo jedno uparte to pewnie kobieta a tak wszytsko ok
Jakie duże te krwotoczne. ?Jest to dla mnie szok ze w 1 cyklu mogą się zrobić 4 nie wiem z czego. Zawsze mi się wydawało ze krwotoczna robi się z ciałka żółtego lub z pęcherzyka. ...... tak mi tłumaczyli wiec nie rozumiem skąd są 4 Ja też mam teraz 1 krwotoczna 3.5 cm endometrialna 2.6 chyba. Ona teraz na tej kontroli w trakcie antyków ma nadzieję że ich nie będzie i zrobi Ci start jak znikną a jak nie to przedłuży antyki. Mi pomaga naproxen i maść z niedźwiedzia na plecy i rozchodzic
chlopak akurat b ruchliwy chyba zauwazylam siurka miedzy nogami pewnosci nie mam a dziewczynka dupka sie odwaracala co ja dr przekreciłŚpiący był 1 chłopak
Ty chyba widziałaś a ja wiem
Jakie duże te krwotoczne. ?[/QUOTE/]
Chyba cos ok 3 cm ale glowy nie dam, nie pamiętam. Za dlugi dzien dziś. Jeszcze wieczorem bylam na usg piersi.Kurde od paru dni tak mnie bola ze masakra. Nawet koszulka sprawia ból mam po jednej torbieli w kazdej piersi ale malutkie ok 1 cm.A bola przez te wszystkie hormony.