reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mavi dość dobrze nie jestem w stanie powiedzieć ze czuje się inaczej tylko piersi trochę mnie drażnią. W pon mam wizytę . Lekarz nie kazał mi robić bety ale chyba jutro jeszcze pójdę poraz trzeci zrobić betę dla własnej wiedzy i spokoju.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem :) sama badalabym co chwile :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie e-Ciocie :tak:
06. 06. 2016 r o godz 12.31 i 12.33 zostalismy szczesliwymi mama i tata najukochanszych maluchow, Kacpra i Filipa. Nasze radosci,odpowiednio 2960 g i 51 cm oraz 2860 g i 53 cm.
Od soboty jestesmy w domku, cieszymy sie soba i uczymy sie siebie nawzajem. A przez to wszystko chyba coraz bardziej sie kochamy!:D
No kochana wkoncu sie odezwalas ja juz prawie osiwialam bo juz czarnw mysli chodzily mi po glowie ze cos sie moglo stac podczas tej twojej cesarki. Ufff
Gratulacje dla swierzo upieczonych rodzicow jak tam male rozrabiaki daja wam w kosc czy spkojnie spia w nocy ?[/QUOTE]
Dziekujemy :*
Roznie bywa. Chociaz noce w miare przesypiaja. Budza sie co 3 godz na jedzonko i spia dalej. Czasami pomarudza ale jest znosnie. W dzien zdarza sie ze nie chca spac po co ktoryms karmieniu i albo leza grzecznie i sobie patrza albo jest porazka...
20160614_150410.jpg

Załączniki

• 20160614_150410.jpg
    20160614_150410.jpg
    409,2 KB · Wyświetleń: 445
Witam wszystkie e-Ciocie :tak:
06. 06. 2016 r o godz 12.31 i 12.33 zostalismy szczesliwymi mama i tata najukochanszych maluchow, Kacpra i Filipa. Nasze radosci,odpowiednio 2960 g i 51 cm oraz 2860 g i 53 cm.
Od soboty jestesmy w domku, cieszymy sie soba i uczymy sie siebie nawzajem. A przez to wszystko chyba coraz bardziej sie kochamy!:D
No Mamusiu tyle dni ciszy a my sie martwilysmy o Was. Gratulacje dla rodziców, niech chłopaki przyniosa Was mnóstwo radosci i miłości :*[/QUOTE]

No kochana wkoncu sie odezwalas ja juz prawie osiwialam bo juz czarnw mysli chodzily mi po glowie ze cos sie moglo stac podczas tej twojej cesarki. Ufff
Gratulacje dla swierzo upieczonych rodzicow jak tam male rozrabiaki daja wam w kosc czy spkojnie spia w nocy ?
Roznie bywa. Chociaz noce w miare przesypiaja. Budza sie co 3 godz na jedzonko i spia dalej. Czasami pomarudza ale jest znosnie. W dzien zdarza sie ze nie chca spac po co ktoryms karmieniu i albo leza grzecznie i sobie patrza albo jest porazka...Zobacz załącznik 760720[/QUOTE]
Jakie slodziachy takie do tulenia mocno :)
Szczesciara jeszcze raz gratuluje :)

Poszalałas 4 krwotoczne ale jak. ? Z czego. ? To sa napewno krwotoczne .? W 1 cyklu 4 jskim cudem .? Nie rozumiem .......Jak ostatnio była 1 z tego co pamiętam . Endometrialna się nie przejmuj ale krwotoczne muszą zniknąć zanim zaczniesz się stymulować . A rozpiske stymulacji dostałaś. ?
Nie bolą Cię jajniki przy tych torbielach. ? Krzyż. ?
Buziaki
Ostatnio mialam tylko ta jedna endometrialna...wtedy miala 4cm.Teraz juz ma 5cm a te krwotoczne nie wiem skad sie wzięły. .z powietrza chyba...napewno to te bo dlugo je oglądaliśmy, nie ma watpliwosci.Maja sie wchłonąć. Mam nadzieje ze sie uda.
od zeszlego tygodnia brzuch mnie bolal ale strasznie. Byl jak piłka spuchniety.Ani się zgiac, ani siedziec.najmniej bolało jak na boku lezalam. Do pracy w dresie chodzilam bo nie dalam rady normalnych spodni zapiac.Kregoslup bolal jak przed okresem, nawet sie dziwilam ze tak szybko a to te cholery były...
Ja juz tak mam z tymi torbielami.Po ostatniej laparoskopii jak poszlam na kontrolę po 3 tygodniach to juz mialam nowe 3 cm torbiele... :(
edit: rozpiski jeszcze nie dostalam.Narazie walczymy z tym cholerstwem. Wiem tylko ze protokół krotki z antagonista bedzie.

Ostatnio mialam tylko ta jedna endometrialna...wtedy miala 4cm.Teraz juz ma 5cm a te krwotoczne nie wiem skad sie wzięły. .z powietrza chyba...napewno to te bo dlugo je oglądaliśmy, nie ma watpliwosci.Maja sie wchłonąć. Mam nadzieje ze sie uda.
od zeszlego tygodnia brzuch mnie bolal ale strasznie. Byl jak piłka spuchniety.Ani się zgiac, ani siedziec.najmniej bolało jak na boku lezalam. Do pracy w dresie chodzilam bo nie dalam rady normalnych spodni zapiac.Kregoslup bolal jak przed okresem, nawet sie dziwilam ze tak szybko a to te cholery były...
Ja juz tak mam z tymi torbielami.Po ostatniej laparoskopii jak poszlam na kontrolę po 3 tygodniach to juz mialam nowe 3 cm torbiele... :(
edit: rozpiski jeszcze nie dostalam.Narazie walczymy z tym cholerstwem. Wiem tylko ze protokół krotki z antagonista bedzie.
Jest to dla mnie szok ze w 1 cyklu mogą się zrobić 4 nie wiem z czego. Zawsze mi się wydawało ze krwotoczna robi się z ciałka żółtego lub z pęcherzyka. ...... tak mi tłumaczyli wiec nie rozumiem skąd są 4 :errr: Ja też mam teraz 1 krwotoczna 3.5 cm endometrialna 2.6 chyba. Ona teraz na tej kontroli w trakcie antyków ma nadzieję że ich nie będzie i zrobi Ci start jak znikną a jak nie to przedłuży antyki. Mi pomaga naproxen i maść z niedźwiedzia na plecy i rozchodzic

Gratulacje dla swierzo upieczonych rodzicow jak tam male rozrabiaki daja wam w kosc czy spkojnie spia w nocy ?
Roznie bywa. Chociaz noce w miare przesypiaja. Budza sie co 3 godz na jedzonko i spia dalej. Czasami pomarudza ale jest znosnie. W dzien zdarza sie ze nie chca spac po co ktoryms karmieniu i albo leza grzecznie i sobie patrza albo jest porazka...Zobacz załącznik 760720[/QUOTE]
A gdzie różowe śpiochy :D
Słodkie takie małe gdzie spia z Wami w łóżku .? Cycek .? Czy butelka. ?
Wielki buziak

reklama
Do góry