I to nic złego. Z perspektywy czasu powiem, że lepiej wiedziec mniej. Człowiek tak nie myśli, nie analizuje. Ja to osiwieje niedługoPrzestan, nie denerwuje sie. Tylko podchodze drugi raz i juz cos wiecej powinnam wiedziec a czasem mysle ze jestem w tym zielona i dobrze posluchac madrego. Mam dobre nastawienie i czuje ze bedzie owocne.
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Wszystkie jestesmy w jakims sensie zielone,jedna wie to druga tamto.Dobrze,ze jestes spokojna, trzymam kciuki.Przestan, nie denerwuje sie. Tylko podchodze drugi raz i juz cos wiecej powinnam wiedziec a czasem mysle ze jestem w tym zielona i dobrze posluchac madrego. Mam dobre nastawienie i czuje ze bedzie owocne.
annemarie
No a ja przez CiebieI to nic złego. Z perspektywy czasu powiem, że lepiej wiedziec mniej. Człowiek tak nie myśli, nie analizuje. Ja to osiwieje niedługo
anika11
Gosia, najbardziej leniwa i najwolniejsza blastocysta ze wszystkich trzech
Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom
Ej. Poczekaj. To działa w dwie strony. Nie moja wina, że się tak wszystko pokomplikowalo.No a ja przez Ciebie
Ale, ale. Są też chwile ataku glupawki i to jakiej!!
nie będzie odroczony myslimy pozytywnie!!!!!!!!!!!!!!:-)Dzieki Kate jutro mam kolposkopie. Zobaczymy co wyjdzie..oby nic. Jeśli bedzie OK i nie bedzie hiperki to bedzie. Jak wyjdzie cos no to odroczony..
husann
To teraz czekamy aby wszystkie sie zaplodnily i jedna (chyba ze chcesz 2 ) zostala z toba na 9mHej, pobrali 8 jajec jak cos, troszkę boli, odpoczywam. Dzięki serdeczne za kciuki!
bo to baba!!!:-) bueheheGosia, najbardziej leniwa i najwolniejsza blastocysta ze wszystkich trzech
reklama
Podziel się: