reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boze dlugi protokol jest okropny...jeszcze 5 tabl antykoncepcji...@...i jeszcze jedno opakowanie...ta bezczynność mnie wykonczy bo psychicznie jest mi bardzo ciezko i jeszcze z tym wszystkim jestem sama...
Długi czy krótki. .....
Ja przed krótkim za 1 razem miałam 36 antykoncepcji ( bez przerwy na okres )
Za 2 razem 14 antykoncepcja i krótki .
Ja antykoncepcji traktuje już jak stymulację z każdym dniem idziesz dalej. Teraz musisz się wyciszyć by potem dobrze wystartować.
Samotność w tym czasie na pewno jest ciężka do zniesienia. .....
Postaraj się zająć głowę czym innym czymś co lubisz .
I pomyśl ile masz szczęścia ze możesz walczyć jest wiele kobiet które na to nie stać .
Postaraj się cieszyć i uwierz ze ta antykoncepcja ma sens i co dzień znika 1 tabletka :-) :)

Długi czy krótki. .....
Ja przed krótkim za 1 razem miałam 36 antykoncepcji ( bez przerwy na okres )
Za 2 razem 14 antykoncepcja i krótki .
Ja antykoncepcji traktuje już jak stymulację z każdym dniem idziesz dalej. Teraz musisz się wyciszyć by potem dobrze wystartować.
Samotność w tym czasie na pewno jest ciężka do zniesienia. .....
Postaraj się zająć głowę czym innym czymś co lubisz .
I pomyśl ile masz szczęścia ze możesz walczyć jest wiele kobiet które na to nie stać .
Postaraj się cieszyć i uwierz ze ta antykoncepcja ma sens i co dzień znika 1 tabletka :-) :)
Dokladnie ;) ja tabletki zaczęłam brać jeszcze w zeszłym roku i stymulację i transfer miałam mieć w grudniu ale sprawy zawodowe i potem zdrowotne ciagle odwlekały początek stymulacji (tez szlam długim protokołem) stymulacja zaczęła sie dopiero 2 kwietnia (a miała byc w grudniu wuec ciagle byłam na antykach bo ciagle były nowe problemy a nie mogłam przerwać procesu wyciszania bo co chwile cos wynikało nieplanowanego nieprzewidzianego).tak wiec od grudnia czekałam na stymulke do 2 kwietnia.punkcje miałam 27 kwietnia i znow odroczony transfer bo było ryzyko hiperki i jeden cykl musiałam odczekać crio miałam 2 tyg temu i jutro w końcu beta ;) trzymajcie kciuki bo boje sie jak djabli ;(((

Dokladnie ;) ja tabletki zaczęłam brać jeszcze w zeszłym roku i stymulację i transfer miałam mieć w grudniu ale sprawy zawodowe i potem zdrowotne ciagle odwlekały początek stymulacji (tez szlam długim protokołem) stymulacja zaczęła sie dopiero 2 kwietnia (a miała byc w grudniu wuec ciagle byłam na antykach bo ciagle były nowe problemy a nie mogłam przerwać procesu wyciszania bo co chwile cos wynikało nieplanowanego nieprzewidzianego).tak wiec od grudnia czekałam na stymulke do 2 kwietnia.punkcje miałam 27 kwietnia i znow odroczony transfer bo było ryzyko hiperki i jeden cykl musiałam odczekać crio miałam 2 tyg temu i jutro w końcu beta ;) trzymajcie kciuki bo boje sie jak djabli ;(((
Trzymam &&

reklama
Do góry