reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tego się nie da wyleczyć, trzeba kontrolować żeby nie zamieniło się w coś brzydkiego
Martka u mnie się teraz dopiero w ciąży okazało że mam wirusa. Bo mniej więcej w połowie ciąży wyszły mi niewielkie brodawki tam na dole. Tzw. Klykciny. Jak urosną to cesarka. Najgorsze że w ciąży nie mogę z tym nic zrobić. Lekarka powiedziała że w 8 tygodni po porodzie powinny zniknąć a jak nie to laser

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kciuki za dzisiejsze wizyty:)

Multikaczorek - &&&& za Twoją betę, boję se pewnie razem z Tobą:)

Czesia - byle to dzis:) tego Ci życzę:) i czekam na wieści:)

O co chodzi a Annemarie???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martka u mnie się teraz dopiero w ciąży okazało że mam wirusa. Bo mniej więcej w połowie ciąży wyszły mi niewielkie brodawki tam na dole. Tzw. Klykciny. Jak urosną to cesarka. Najgorsze że w ciąży nie mogę z tym nic zrobić. Lekarka powiedziała że w 8 tygodni po porodzie powinny zniknąć a jak nie to laser
o widzisz, to ja nie wiedziałam , że one same od siebie mogą zniknąć, czytałam, że wtedy tylko laser.
Ja o wirusie wiem już jakieś 4 lata, teraz miałam pobraną cytologię, ciekawa jestem co wyjdzie bo już 4 raz mam nadżerkę..

reklama
Do góry