reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj znow nic nie boli i nie kłuje ;) ale mam wybuchy i nagle napady złości i co chwile ktos obrywa :/ ;) w jednej chwili myśle ze napewno sie udało a za chwile znow boje sie ze nic z tego ;/ masakra jakaś tez tak macie?

Hej dziewczyny
Aniołkowa a szwy na szyjce? Moze tak by sie udało zatrzymać poród skoro wody nie uciekają, kurczę 27 tc to bardzo wcześnie na poród, trzymam kciuki zeby maluch jak najdłużej wytrzymał w brzuchu!!

Dzień dobry! Kciuki za wizyty &&& koralik za wysoka bete &&&
Malutki kaczorku szyjka się nie podnosi od razu, ja też na początku zaraz po transferze miałam nisko a później hyc do gory. Ale też się nie znam za bardzo bo to był 1 raz jak sprawdzilam przy okazji luteiny.

Multikaczorek - świeży imbir tez polecam, dla mnie w ciąży jedyny ratunek, no i *spam*. Ja szyjki tez nigdy nie kontrolowałam.

Powodzenia na wizytach dzisiaj:)

Ja po pierwszym Menopurze:) wzięłam o szostej i juz spac nie mogłam. Zaraz sie zbieram do kliniki bo musze jeszcze jakieś badania dorobić. Jestem przejęta i spokojna:)

Menopur rano. ?o_Oo_O
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam z utęsknieniem na dodatni wynik
Ja tez :D innego nie chce widziec.
Rano wstalam bez nerwów, na spokojnie pojechałam oddac krew.A teraz dopiero jakis stres zaczyna mnie lapac.Dzis rano po nocy wkladka byla czysta, teraz tez czysto.Hmm..czyzby plamienie sie skonczylo? Dziwne to..No nic jeszcze 4 godzinki z ogonkiem i odetchne..
Buziak sis :*

reklama
Ja tez :D innego nie chce widziec.
Rano wstalam bez nerwów, na spokojnie pojechałam oddac krew.A teraz dopiero jakis stres zaczyna mnie lapac.Dzis rano po nocy wkladka byla czysta, teraz tez czysto.Hmm..czyzby plamienie sie skonczylo? Dziwne to..No nic jeszcze 4 godzinki z ogonkiem i odetchne..
Buziak sis :*
Kochana mocno trzymam kciuki za wysoka bete
:*:*:*

Do góry