reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane pisałam wczoraj ale chyba nikogo juz nie było na forum. ja 3dpt a gardło mnie boli i glowa i nos na zmianę to zatkany to kicham i woda leci ;( chyba złapałam cos ;( co mogę wziąć na to?W aptece polecili mi serie *spam* dla kobiet w ciazy krople saszetki do picia i do ssania stosowała któraś? martwię sie żeby sie z tego cos gorszego nie porobiło :/ no i przychodzą takie momenty ze czuje takie rozciąganie i ból w środku w pachwinach pod brzuchem miała któraś tak? No i jak aplikuje lutke dowcipnie to chyba macica nisko ;( to chyba zły znak bo podobno przed okresem tak jest ;( bo czuje taka kulkę w środku zaraz nisko,czy to macica bedzie? Co o tym myślec wszystkim?

reklama
Aniolkowa, modlę się, by Twój Maluszek jeszcze choć trochę w brzuchu wytrzymał! W tym wszystkim dobrze, ze trafiłaś na (tak mi się wydaje) dobrych lekarzy i opiekę. Każdy dzień ma tutaj znaczenie, ale wierzę, ze w razie czego pomoga:* mam w rodzinie dziewczynę, ktora urodzila się w 27tc 16 lat temu... zdrowa pannica! Z Twoim synkiem będzie tak samo :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kaczorek, pij dużo herbaty, nawadniaj się, poza tym miód, cytryna, sok malinowy i czosnek. *spam* możesz pić. O szyjce (nie macicy) się nie wypowiem, bo nie kontrolowalam nigdy. A wszelkie bóle brzucha na tym etapie to norma, jeśli się zwiększa weź no spa. No i mam nadzieję, ze przyjmujesz magnez :)

Kaczorek dziewczyny polecają *spam*, więc nie zaszkodzi. A co do szyjki to nie pomogę, bo nigdy jej nie kontrolowałam. A jak boli jak na @ i to bardzo bierz no spe. A bierzesz magnez?

Dziewczyny kochane pisałam wczoraj ale chyba nikogo juz nie było na forum. ja 3dpt a gardło mnie boli i glowa i nos na zmianę to zatkany to kicham i woda leci ;( chyba złapałam cos ;( co mogę wziąć na to?W aptece polecili mi serie *spam* dla kobiet w ciazy krople saszetki do picia i do ssania stosowała któraś? martwię sie żeby sie z tego cos gorszego nie porobiło :/ no i przychodzą takie momenty ze czuje takie rozciąganie i ból w środku w pachwinach pod brzuchem miała któraś tak? No i jak aplikuje lutke dowcipnie to chyba macica nisko ;( to chyba zły znak bo podobno przed okresem tak jest ;( bo czuje taka kulkę w środku zaraz nisko,czy to macica bedzie? Co o tym myślec wszystkim?
W grupie Slownik in Vitro,jest na temat lekow i co wolno brac ,a co lepiej nie.Musisz tylko dobrze poszukac.Resztą bym sie nie przyjmowała,az tak bardzo bo 3 dpt.nie ma zadnych objawow.To co opisujesz,moze byc rozciagajaca sie macica albo jajniki.Wykuruj sie najpierw,zdrowka:):):)

Oprocz tego hormony,ktore przypuszczam bierzesz,powoduja rozpulchnienie narządów .wewnętrznych i te objawy mogą też stamtąd pochodzić.

Multikaczorek - świeży imbir tez polecam, dla mnie w ciąży jedyny ratunek, no i *spam*. Ja szyjki tez nigdy nie kontrolowałam.

Powodzenia na wizytach dzisiaj:)

Ja po pierwszym Menopurze:) wzięłam o szostej i juz spac nie mogłam. Zaraz sie zbieram do kliniki bo musze jeszcze jakieś badania dorobić. Jestem przejęta i spokojna:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniolkowa - mam nadzieje, ze jednak uda sie zatrzymac porod jak najdluzej sie da. Sama mam wczesniaka, znam ten strach... Najwazniejsze, ze szybko zareagowalas. Oby Twoj chlopczyk chcial posiedziec u mamusi. A powiedz co jest przyczyna, ze tak szybko u Ciebie akcja porodowa sie zaczela? Lekarze cos mowia? Masz juz imie dla Syneczka??

reklama
Kaczorek, pij dużo herbaty, nawadniaj się, poza tym miód, cytryna, sok malinowy i czosnek. *spam* możesz pić. O szyjce (nie macicy) się nie wypowiem, bo nie kontrolowalam nigdy. A wszelkie bóle brzucha na tym etapie to norma, jeśli się zwiększa weź no spa. No i mam nadzieję, ze przyjmujesz magnez :)
Tak biorę magne b6 2x2 ;) mam nadzieje ze szybko minie ;)

Do góry