reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy miała któraś tak ze nie miałyście objawów a byłyście w ciazy i beta wyszła wysoka? ;) ja zawsze miałam cykle 27-28 dniowe i licząc tak @ powinna przyjść 4-5 czerwca a betę mam robić 6 i martwię sie ze zanim zrobię betę przyjdzie @ ;(
Kaczorku ja Ci odpowiem za pare godzin.Wczoraj lub dzis powinnam mieć @ ale ani widu ani slychu.Nawet nie mam żadnych symptomów. Zawsze oprócz bolu brzucha jeszcze piersi mnie bolały dosc mocno, jakies pryszcze byly..a teraz nic, null, zero.

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko ok maluszki prawie równej wielkosci jeden ma 2.16 drugi 2,21 cm. Rączki są, nóżki są :) machaly słodko lapkami że aż się za głowę złapałam :)
Proszę o wpisanie na 6.06.wizyta u gin prowadzącego ciążę i na 17.06 badania prenatalne

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko ok maluszki prawie równej wielkosci jeden ma 2.16 drugi 2,21 cm. Rączki są, nóżki są :) machaly słodko lapkami że aż się za głowę złapałam :)
Proszę o wpisanie na 6.06.wizyta u gin prowadzącego ciążę i na 17.06 badania prenatalne

Gratulacje:) takie informacje to lubie:)

Ja dziś byłam w aptece i kupiłam cukierki dla męża :D Dziewczyny jakie dawki stosowac l-carnityne? A ten Q10 ja też mogę łykać?

Ja łykam q10 i lekarz jest z tym ok

Ewunka - a kiedy? Zawsze rano brałam Menopur?

Krew oddana. Bedzie co ma być. Nic więcej zrobic nie mogę. Wyniki po 14.
Kciuki za dzsiejsze wizyty &&&&& :*

Kciuki zaciśnięte, powodzenia i wytrzymaj jakos do 14ej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś byłam w aptece i kupiłam cukierki dla męża :D Dziewczyny jakie dawki stosowac l-carnityne? A ten Q10 ja też mogę łykać?

Koniecznie bierz Q10
-wspomaga krążenie krwi w jajnikach,wpływa na jakość
komórek jajowych,zapobiega poronieniom(więc można brać podczas ciąży).Pomaga
również zapobiegać niszczeniu komórek w nasieniu.Należy uważać podczas
kupowania Koenzymu Q10 -niektóre z nich zawierają dodatki w formie innych
witamin,których możecie nie potrzebować.
Selen 200ug x1 -pomaga w zagnieżdżeniu zarodka ,zapobiega poronieniom-można
stosować w ciąży.

Do góry