reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki!

U mnie sytuacja sie uspokoila, nie plamie, grzecznie leze i biore leki. Czasami chodze na krociutkie spacerki, ale strasznie jestem oslabiona. Waga nareszcie idzie do gory, juz +1kg :-) :-) :-)
No i najwazniejsze, czuje ruchy, wiem, ze wczesnie, ale to moja druga ciaza, no i ja jestem na maksa szczupla. I to nie moga byc jelita, bo ruchy czuje niziutko. Nie sa to jeszcze mega mocne i regularne ruchy, ale jak sie poloze z reka na brzuchu i jestem cierpliwa to sie doczekam. Czuje dopiero od wczoraj :-) ciesze sie strasznie.

Agatek ale super. Myślałam już o tobie i miałam cię wywoływać co tam u ciebie. A tak się bałaś że nie donosisz. Widzisz już jesteś na etapie ruchów. Gratulacje!

A najgorsze jest to ze moj M nadal sie w tym nie lapie. Moze mnie skrytykujecie ale na in vitro wzielam pozyczke. I moj malo kumaty w tym temacie maz mowi ze tylko jedno podejscie. Ze na drugie nie bedziemy mieli kasy i nie wie ze nie raz potrzeba jest kilku transferow...

My też wzielismy kredyt na in vitro. 2 lata juz spłacamy i jeszcze kolejne 2 nam zostały...:(

yeah!!! super!
Ja mam w sobotę wizytę i pewnie wtedy zacznę :) Na razie jestem na antykach

Super. Wczoraj rozmawialiśmy z M o powrocie do kliniki i on do mnie mówi że na wizyte to tylko do dr. Zygler. Ja mówie że innej opcji nie ma. No ale uzgodniliśmy że najpierw na wakacje pojedziemy (wybraliśmy to samo miejsce co 2 lata temu przed in vitro- może przyniosło szczeście to i teraz przyniesie) a potem zaczynamy akcje drugi bobas:)

To jakiś żart 1683 moja beta coś mi tu śmierdzi ... nie wierzę w to . W dodatku to wychodzi 4-5 tydzien nie wiem czy to możliwe ostatni okres miałam z tego co kojarzę 19 kwiecień nie wiem na 100 procent bo nie mam notesu przy sobie

Gratulacje:) mi się wydaje że to ladnie jak na ten tydzień. Jak dobrze pamietam miałaś nieudany transfer tak?

reklama
Do góry