reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry Ewunka za jajeczka & & &
Po40 za wyczekiwana wizytę i obyś zobaczyła kropeczka;) &

Ewa bardzo mi przykro z powodu straty moje kondolencje; (( dbaj o Was teraz

To nie do końca tak. Ja zaczęłam wyć dopiero niedawno. Byliśmy u kuzyna, mają 7 - miesięczną córeczkę. Gdy kupowałam jej prezent, pierwszy raz kupiłam mojej chrześnicy (bratowa jest w 5 miesiącu ciąży) spodnie. Leżą na łóżku. Patrzę na to i ryczę. Do tego komentarza teścia- "przecież nikt nie umarł, wszyscy żyją". A ja właśnie czuję,że ktoś umarł :( Ale muszę coś zrobić, mieć jakiś plan, kontrolować sytuację. Czekanie mnie wykończy.
Teściowa jeb. ..... inaczej nazwać nie mogę . Ja wiem że ta strata Cię boli nswet mnue jest przykro chodz Cie nie znam każdy normalny człowiek rozumie. Ale Cieszę się że walczysz :tak:bez walki nie będziesz wygraną .

Całą noc nie spałam. Brzucho boli, ale to może ten kropek pazurami się wgryza :)
Napewno :D .
Mówią że ciąża to najpiękniejszy okres dla kobiety ktoś kto powiedział był facetem hi. Tu boli tam strzyka tu zygasz tam dyszysz i tak w koło. Zawału można dostać z nerwów ....
Za 9 miesięcy będzie juz najpiękniej. Mały różowy bobas :)

Dziewczyny jestem i bardzo was przepraszam za nieobecność ale miałam bardzo zły okres. W wieku 32 lat straciłam moja jedyna siostrę bardzo mądra ładna ale Pan Bóg ja zabrał. Bardzo cieżko to przeżyłam. Uwierzcie:( To długa historia tak martwiła sie o moja ciąże ze nic mi nie mówiła ze sie złe czuje. Miała bardzo złego męża byli w trakcie rozwodu i mam ogromny żal ze mieszkał z nią pod jednym dachem i nie zadbał o nią. Przestały mojej siostrze pracować dwie nerki nawet dializy nie pomogły i miała odbita trzustkę prawdopodobnie od uderzenia maź był do tego zdolny. Byłam w Polsce ale na pogrzeb miałam zakaz od lekarza i rodziny dopiero po pogrzebie brat zawiózł mnie na cmentarz. Nie da sie tego opisać jaki to ból.
We środę wróciłam
Wczoraj miałam badanie planetarne i wszystko ok No i bedzie córeczka
Bardzo mi przykro z powodu Twojej tragedii . Jedyne teraz to musi upłynąć czas byś nauczyła się żyć z tym bólem i strata.
Dbaj o Was

Ewa bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana. Twoja siostra teraz z góry będzie dbać o twoja córeczkę. Wybraliście juz imię?

reklama
Do góry