reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja po punkcji doszłam do siebie wczoraj o 15 rosół i postawił mnie na nogi wyskoczyłam z piżamy i poszłam na cmentarz do kogoś ważnego opowiedzieć jaka jestem szczęśliwa i ze się boje i zasadzic drzewo ( w doniczce na balkonie wsadzilam kilka zoledzi po pół roku zaczęło z 1 rosnąć drzewo ).
Teraz wstaje i po śniadaniu z telefonem w zębach wybieram się do pracy .
Miłego dnia życzę
U Ciebie drzewo,a u mnie dzien przed transferem,nad moim blokiem byla mega sliczna tecza;) a po chwili pokazala sie przy niej i druga :) i sie smiejemy,ze przyniosly nam Dwukropka <3

Nikaaa ale te globulki takie delikatne, oplywowe, z otoczka, paznokcie mam krotkie, na bank nie moglam sie zadrasnac. Jak to mozliwe?

reklama
Do góry