reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry Ewunka za jajeczka & & &
Po40 za wyczekiwana wizytę i obyś zobaczyła kropeczka;) &

Ewa bardzo mi przykro z powodu straty moje kondolencje; (( dbaj o Was teraz

To nie do końca tak. Ja zaczęłam wyć dopiero niedawno. Byliśmy u kuzyna, mają 7 - miesięczną córeczkę. Gdy kupowałam jej prezent, pierwszy raz kupiłam mojej chrześnicy (bratowa jest w 5 miesiącu ciąży) spodnie. Leżą na łóżku. Patrzę na to i ryczę. Do tego komentarza teścia- "przecież nikt nie umarł, wszyscy żyją". A ja właśnie czuję,że ktoś umarł :( Ale muszę coś zrobić, mieć jakiś plan, kontrolować sytuację. Czekanie mnie wykończy.
Teściowa jeb. ..... inaczej nazwać nie mogę . Ja wiem że ta strata Cię boli nswet mnue jest przykro chodz Cie nie znam każdy normalny człowiek rozumie. Ale Cieszę się że walczysz :tak:bez walki nie będziesz wygraną .

Całą noc nie spałam. Brzucho boli, ale to może ten kropek pazurami się wgryza :)
Napewno :D .
Mówią że ciąża to najpiękniejszy okres dla kobiety ktoś kto powiedział był facetem hi. Tu boli tam strzyka tu zygasz tam dyszysz i tak w koło. Zawału można dostać z nerwów ....
Za 9 miesięcy będzie juz najpiękniej. Mały różowy bobas :)

Dziewczyny jestem i bardzo was przepraszam za nieobecność ale miałam bardzo zły okres. W wieku 32 lat straciłam moja jedyna siostrę bardzo mądra ładna ale Pan Bóg ja zabrał. Bardzo cieżko to przeżyłam. Uwierzcie:( To długa historia tak martwiła sie o moja ciąże ze nic mi nie mówiła ze sie złe czuje. Miała bardzo złego męża byli w trakcie rozwodu i mam ogromny żal ze mieszkał z nią pod jednym dachem i nie zadbał o nią. Przestały mojej siostrze pracować dwie nerki nawet dializy nie pomogły i miała odbita trzustkę prawdopodobnie od uderzenia maź był do tego zdolny. Byłam w Polsce ale na pogrzeb miałam zakaz od lekarza i rodziny dopiero po pogrzebie brat zawiózł mnie na cmentarz. Nie da sie tego opisać jaki to ból.
We środę wróciłam
Wczoraj miałam badanie planetarne i wszystko ok No i bedzie córeczka
Bardzo mi przykro z powodu Twojej tragedii . Jedyne teraz to musi upłynąć czas byś nauczyła się żyć z tym bólem i strata.
Dbaj o Was

Ewa bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana. Twoja siostra teraz z góry będzie dbać o twoja córeczkę. Wybraliście juz imię?

reklama
Do góry