reklama
N@t@li@89
Fanka BB :)
Westi a Ty lecisz dzisiaj na krew to zrób prg i betę;** czekam na wieściDzień dobry.
Dziewczyny kcuki &&&
Natka od dziś jesteś w ciąży !! :* dbaj o siebie. :*
Miłej soboty ! :*
Westi nie wierzę że to już się dzieje że jadę po moje kropusie mam nadzieję że zakopia się na całe 9 miesięcy)
Ewunka
Ewunka a Ty jutro będziesz wiedzieć tak?
Si oczekuje na telefon
Ewunka
Teściowa jeb. ..... inaczej nazwać nie mogę . Ja wiem że ta strata Cię boli nswet mnue jest przykro chodz Cie nie znam każdy normalny człowiek rozumie. Ale Cieszę się że walczysz bez walki nie będziesz wygraną .To nie do końca tak. Ja zaczęłam wyć dopiero niedawno. Byliśmy u kuzyna, mają 7 - miesięczną córeczkę. Gdy kupowałam jej prezent, pierwszy raz kupiłam mojej chrześnicy (bratowa jest w 5 miesiącu ciąży) spodnie. Leżą na łóżku. Patrzę na to i ryczę. Do tego komentarza teścia- "przecież nikt nie umarł, wszyscy żyją". A ja właśnie czuję,że ktoś umarł Ale muszę coś zrobić, mieć jakiś plan, kontrolować sytuację. Czekanie mnie wykończy.
Całą noc nie spałam. Brzucho boli, ale to może ten kropek pazurami się wgryzaDzień dobry Ewunka za jajeczka & & &
Po40 za wyczekiwana wizytę i obyś zobaczyła kropeczka &
Ewa bardzo mi przykro z powodu straty moje kondolencje; (( dbaj o Was teraz
Ewunka
Napewno .Całą noc nie spałam. Brzucho boli, ale to może ten kropek pazurami się wgryza
Mówią że ciąża to najpiękniejszy okres dla kobiety ktoś kto powiedział był facetem hi. Tu boli tam strzyka tu zygasz tam dyszysz i tak w koło. Zawału można dostać z nerwów ....
Za 9 miesięcy będzie juz najpiękniej. Mały różowy bobas
Ewunka
Bardzo mi przykro z powodu Twojej tragedii . Jedyne teraz to musi upłynąć czas byś nauczyła się żyć z tym bólem i strata.Dziewczyny jestem i bardzo was przepraszam za nieobecność ale miałam bardzo zły okres. W wieku 32 lat straciłam moja jedyna siostrę bardzo mądra ładna ale Pan Bóg ja zabrał. Bardzo cieżko to przeżyłam. Uwierzcie To długa historia tak martwiła sie o moja ciąże ze nic mi nie mówiła ze sie złe czuje. Miała bardzo złego męża byli w trakcie rozwodu i mam ogromny żal ze mieszkał z nią pod jednym dachem i nie zadbał o nią. Przestały mojej siostrze pracować dwie nerki nawet dializy nie pomogły i miała odbita trzustkę prawdopodobnie od uderzenia maź był do tego zdolny. Byłam w Polsce ale na pogrzeb miałam zakaz od lekarza i rodziny dopiero po pogrzebie brat zawiózł mnie na cmentarz. Nie da sie tego opisać jaki to ból.
We środę wróciłam
Wczoraj miałam badanie planetarne i wszystko ok No i bedzie córeczka
Dbaj o Was
reklama
Podziel się: