Chyba przesadziłam i spanikowałam. Jutro mam umówionæ wizytę u ginekologa, bo nie wiem jak mam dalej brać leki. Wczoraj robiłam hcg bo tak mi kazali w Nowum było 310. Poszłam dziś na hcg, bo coś strasznie mnie bolał brzuch w nocy, aż chyba miałam stan podgorączkowy i hcg w 17 dpt mam 606. Przez 24 h urosło 100% ??? Czytałam, że 100% rośnie w przeciągu 48 godzin.
reklama
Trzeba być dobrej myśli. A nawet jak coś tfu tfu nie wyjdzie to trzeba podchodzić do skutku. Da się to przeżyć, coś o tym wiem.Dziękuje za pomoc w ogarnieciu tego wszystkiego Ewelin pocieszylas mnie bardzo)
ewelin86
Fanka BB :)
Nie patrz na % przyrost. Ja czytałam, że w ciągu 48h wzrasta o 66%. Beta rośnie prawidłowoChyba przesadziłam i spanikowałam. Jutro mam umówionæ wizytę u ginekologa, bo nie wiem jak mam dalej brać leki. Wczoraj robiłam hcg bo tak mi kazali w Nowum było 310. Poszłam dziś na hcg, bo coś strasznie mnie bolał brzuch w nocy, aż chyba miałam stan podgorączkowy i hcg w 17 dpt mam 606. Przez 24 h urosło 100% ??? Czytałam, że 100% rośnie w przeciągu 48 godzin.
annemarie
Strawebelko wiesz pierwszy raz przechodzę to wszystko więc martwie się podwójnie;/ dla mnie rozwój zarodków to czarna magia nie znam się kiedy zaczynają się dzielić i czy leniuchy też się biorą za siebie;/[/QUOTE
Natalia.czy ty mialas wczoraj punkcje?
Ewunka
Jest dobrzeChyba przesadziłam i spanikowałam. Jutro mam umówionæ wizytę u ginekologa, bo nie wiem jak mam dalej brać leki. Wczoraj robiłam hcg bo tak mi kazali w Nowum było 310. Poszłam dziś na hcg, bo coś strasznie mnie bolał brzuch w nocy, aż chyba miałam stan podgorączkowy i hcg w 17 dpt mam 606. Przez 24 h urosło 100% ??? Czytałam, że 100% rośnie w przeciągu 48 godzin.
To co mnie ten brzuch tak napiernicza ?Jest dobrze
ewelin86
ProszęDziękuje za pomoc w ogarnieciu tego wszystkiego Ewelin pocieszylas mnie bardzo)
Twoje Kropki będą silne :*
Ewunka
Hmmm przyjedz pomacam w dziurkę zajrzę hi .To co mnie ten brzuch tak napiernicza ?
Podejrzewam jajniki po stymulacji bo chyba to swierzaki. ?
Objaw normalny musisz być dzielna .
Ewunka
A w której klinice się leczysz bo idziesz Hiszpańskim podejściemDziękuje za pomoc w ogarnieciu tego wszystkiego Ewelin pocieszylas mnie bardzo)
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Westi Ja tez uważam że dobrze robisz, że jesteś w domu i leżysz. Nawet gdyby był krwiak to leżenie jest najlepszym wyjściem, zresztą w każdym przypadku krwawienia leżenie jest najlepszym lekarstwem. Za częste usg dowcipne mogą tylko zaszkodzić i narobić wiecej złego niz dobrego. A co do jutrzejszego progesteronu to faktycznie przemyśl zrobienie tez bety, i tak jedziesz i tak a weekend bedziesz mieć spokojniejszy.
PO40 brzuch cie boli i to jest normalne we wczesnej ciazy. Weź nospe i odpoczywaj. Można nawet do 6 tabletek dziennie (lub 3 forte). Ja przez pierwszy trymestr jechałam na nospie bardzo czesto.
Kajka przykro mi, jednak nie dla wszystkich piątek 13 jest szczęśliwy. Wypłacz żal i złość i wstań do dalszej walki, bo jest o co walczyć.
Natalia mój bąbel jest z tych leniwych, ktory w jedną noc sie wybił, bo skazali go juz na zniszczenie. Reszta moich zarodków nie rozwinęła sie. Także czasem jeden jest tym szczęśliwym
PO40 brzuch cie boli i to jest normalne we wczesnej ciazy. Weź nospe i odpoczywaj. Można nawet do 6 tabletek dziennie (lub 3 forte). Ja przez pierwszy trymestr jechałam na nospie bardzo czesto.
Kajka przykro mi, jednak nie dla wszystkich piątek 13 jest szczęśliwy. Wypłacz żal i złość i wstań do dalszej walki, bo jest o co walczyć.
Natalia mój bąbel jest z tych leniwych, ktory w jedną noc sie wybił, bo skazali go juz na zniszczenie. Reszta moich zarodków nie rozwinęła sie. Także czasem jeden jest tym szczęśliwym
Podziel się: