reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Falka nie mart sie ja na szczescie tfu tfu nie mialamPo40 nie martw sie tez mam taki wzrost z 604 na 2180. Martka podobno takie szybkie wzrosty maja dziewczyny chlopaki sa wolniejsze
Westi dawaj razem jedziemy na prg.
Tak mnie martwicie tymi krwawieniami, chyba juz kazda z Was miala... az sie boje kiedy sie u mnie zacznie.
Strawbelka i widzialas juz serduszko w 25dpt??
Mam taką nadzieję. Zobaczymy. Czas, czas, czas.Westi :*
Najwidoczniej to ze stresu wszystko było, poleżysz w domku i odpoczniesz
Póki co nic się juz nie dzieje.
N@t@li@89
Bo z laboratorium babka mówiła że zostawiają pod obserwacją i zakladalam już najgorsze. Anne dziękuje ładna że mnie panikara. Zobaczymy co jutro embiolog powieto one sie dopiero dzisiaj zaczely dzielic,to pierwsza doba...maja prawo byc ospale.
ewelin86
No to dobrze :* Pewnie to tylko chwilowe byłoMam taką nadzieję. Zobaczymy. Czas, czas, czas.
Póki co nic się juz nie dzieje.
annemarie
Bo z laboratorium babka mówiła że zostawiają pod obserwacją i zakladalam już najgorsze. Anne dziękuje ładna że mnie panikara. Zobaczymy co jutro embiolog powie
alez one sa wszystkie pod obserwacjaa tak naprawde Natalia,nawet jak zostana 2 piekne Blastki i bedziesz w ciazy,to mysle ze cala reszta nie bedzie juz miala znaczenia.Mam nadzieje ,ze 2 do mamy i 2 na lodowisko.Wierz mi,ze to bedzie dobry wynik,tym bardziej ze to twoja 1 stymulacja byla po ktorej nie wiadomo nigdy czego sie spodziewac.
Ewunka
Bo dzwonią po 24 / 28 godzinach i wyznaczają już transfer w 2 lub 3 dobieW Provicie w Katowicach) czemu hiszpańskim podejściem?
Ewunka
Takie piękne wieści Ci pani dała a Ty tak źle zinterpretowałas. Oj gamoniuBo z laboratorium babka mówiła że zostawiają pod obserwacją i zakladalam już najgorsze. Anne dziękuje ładna że mnie panikara. Zobaczymy co jutro embiolog powie
reklama
Podziel się: