reklama
annemarie
Fanka BB :)
Westi czuwa[emoji1]gdyba jakas zagubiona dusza spac nie mogla[emoji8]
Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak od rana do późnej nocyWesti czuwa[emoji1]gdyba jakas zagubiona dusza spac nie mogla[emoji8]
Ale chyba czas oddać służbę i zacząć się ulatniac pomału z forum.
annemarie
annemarie
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Nadrobić was to dopiero wyczyn
Westi wiesz że jutro bedzie ponad 400??nie ma innej opcji
Marluna bardzo współczuje tragedii. Ale mam nadzieje, że teraz maluszki i dobry partner życiowy wynagrodzi ci wszystko
Agatek ja mam detektor, kupiłam chyba z 2-3 lata temu i ani razu mnie nie kusiło, żeby go użyć. Wolałam sie tym nie stresować i wierzyć że jest dobrze. Moje małe ucieka przed detektorem u położnej za każdym razem wiec pewnie takim zwykłym bym go nie znalazła.
Ja pierwsze ruchy poczułam w 17t5d, mimo, że to moja 4 ciaza to jednak liczą jako pierwsza, bo nigdy nie rodziłam. Od tego tygodnia juz musze liczyć i zapisywać ruchy.
Pisaliście o tej pizzy, że musiałam zjesc :-)
Westi wiesz że jutro bedzie ponad 400??nie ma innej opcji
Marluna bardzo współczuje tragedii. Ale mam nadzieje, że teraz maluszki i dobry partner życiowy wynagrodzi ci wszystko
Agatek ja mam detektor, kupiłam chyba z 2-3 lata temu i ani razu mnie nie kusiło, żeby go użyć. Wolałam sie tym nie stresować i wierzyć że jest dobrze. Moje małe ucieka przed detektorem u położnej za każdym razem wiec pewnie takim zwykłym bym go nie znalazła.
Ja pierwsze ruchy poczułam w 17t5d, mimo, że to moja 4 ciaza to jednak liczą jako pierwsza, bo nigdy nie rodziłam. Od tego tygodnia juz musze liczyć i zapisywać ruchy.
Pisaliście o tej pizzy, że musiałam zjesc :-)
Podziel się: