reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szukalam stazu za granica, bo chcialam uciec od wszystkich miejscktore cokolwiek by mi przypominaly o tragedii i tym sposobem jestem tu gdzie jestem.

Dobrze ze ładnie ci sie wszystko ułożyło. Zasługujesz na to po tym co przeszłaś. Teraz forumowe ciocie szarlatanki będą odprawiać tańce aby twoja ciąża pięknie trzymała się do końca a dzieciaczki wynagrodziły ci cały ból jaki do tej pory przeszłaś:*

Ewunka - powodzenia jutro, trzymam kciuki zeby komóreczki były idealne

Westaice - czekam na wieści co u Ciebie jutro z niecierpliwoscią

Butterfly - powodzenia &&&

Marluna - okropne przeżycia:( dla mnie niewyobrażalne. Trzymaj sie, teraz musi byc dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki mam nadzieje ze wiara i gonal czynią cuda.
Zjadły 3000 gonalu powinny być okrąglutkie i dojrzałe

A w ogóle to mam 600 gonalu na zbyciu . Tak myślałam że może komuś się przyda ale on jest zmieszany i jego ważność to 28 dni od połączenia. No i niby nie wolno nim wstrzasac a to chyba pocztą by to nie przeszło ......
Ale mam jeszcze 1 fostipur 75 i 1 monopur 75 . Mogę oddać w dobre ręce .

A w ogóle to mam 600 gonalu na zbyciu . Tak myślałam że może komuś się przyda ale on jest zmieszany i jego ważność to 28 dni od połączenia. No i niby nie wolno nim wstrzasac a to chyba pocztą by to nie przeszło ......
Ale mam jeszcze 1 fostipur 75 i 1 monopur 75 . Mogę oddać w dobre ręce .
Marluna dałaś mi nie mądre hi
Nie oddawać zastrzyków o_O

Hej Kobietki, mnie po punkcji tylko głowa bolała a wracając z kliniki odwiedziłam MCDONALD bo chciało mi się coś takiego śmieciowego :p także reguły nie ma:)
Ja po obydwu punkcjach dostałam mega wypasiony obiad zrobiony przez mojego M :D Kuraka z piekarnika, pieczone ziemniaczki i suróweczke. Zjadłam olbrzymia porcję, bo byłam bardzoooo głodna i nic mi nie było :)
A zaznaczę, że mam od lat problemy żołądkowe, zapalenie żołądka się zdarzało, dwunastnicy..i podejrzenie wrzodów też było. Także kwestia indywidualna ;) Wiadomo, lepiej nie ryzykować. Chyba nawet na wypisie było, że zaleca się dietę lekkostrawną.

reklama
Do góry