reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Marluna , zycie czasem nam przynosi nie to czego bysmy chcieli i sie spodziewali , ale zawsze mowi ze cos dzieje sie po cos. Przeszlas w zyciu napewno ciezkie chwile, ale teraz idzie czas pelen radosci dla Ciebie i powodzenia, u kazdego kiedys zaswieci slonce!
butterfly1331
Moderator
Marluna, teraz na pewno wszystko skończy się dobrze! Wszystkie tu trzymamy kciuki☺
Ewunka
Jeśli dobrze pamiętam to będziecie mieć 2 szczęścia. ?Widocznie tak mialo byc, po tym moje pierwsze malzenstwo sie rozpadlo, ja ucieklam a w zasadzie wyjechalam z Polski.Dzis drugi maz jest kochany, brakuje nam dzieciatka do szczescia ale teraz moze sie uda, chce bardzo w to wierzyc.
iga2421
Tak to beda blizniaki, oczywiscie ze ogladamy naszego szpaka i nawet bede na niego glosowac, bo ze Szwajcarii moge.Pozatym super zasiewal.
No jak ja go nie lubię to ta piosenka mi się podoba. Fajnie ze wspierasz swój kraj
A jak to się stało ze wyladowalas akurat w Szwajcarii?
reklama
MartiniM
Ogladamy ale ja tego Ptoka nie lubie i patrzac na niego robi mi sie zle...ale zaspiewal nienajgorzejDziewczyny oglądacie eurowizje i naszego ptaka szpaka.?
Podziel się: