reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cos Ty. Wizyta co miesiac:( nawet teraz jak juz weszlismy w 3 trymestr. Wkurza mnie to. Lekarz nie zmienil podejscia nawet jak wyszlam ze szpitala:(
Teraz się nie dziwię czemu w Polsce ciąża blizniacza to ciąża tak wysokiego ryzyka . Tu 1 i 2 trymestrze co 2 tyg oczywiście nie do lekarza na usg nie wiem czy patrzą w oczy czy co robią a w 3 trymestrze co tydzień .Nie wiem ile razy lekarz ile pielęgniarka ale zawsze ktoś tam na ciebie popatrzy :D

Teraz się nie dziwię czemu w Polsce ciąża blizniacza to ciąża tak wysokiego ryzyka . Tu 1 i 2 trymestrze co 2 tyg oczywiście nie do lekarza na usg nie wiem czy patrzą w oczy czy co robią a w 3 trymestrze co tydzień .Nie wiem ile razy lekarz ile pielęgniarka ale zawsze ktoś tam na ciebie popatrzy :D
Na poczatku mialam wizyte co tydz,potem co dwa i tak do konca 1 trymestru ale tylko dlatego ze trzymalismy sie kliniki dopuki bylam na podtrzymaniu. Potem z braku kasy przeszlam na lekarza z nfz i mam:( ku... jak nie bedziesz placic to masz taka duuupe,ze az zal:( ale coz do konca juz nie mamy daleko wiec luzik.

reklama
Do góry