Nom ale nie polecam. 3 godzinne oczekiwanie na izbie przyjec po duzym krwawieniu. Jak wstrzasnie Toba lekarz od razu nauczysz sie zwolnic,uspokoic i myslec o tych tyci serduszkach.A masz jakis magiczny sposób na wyłaczenie?
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
hehe ostatnio wogole go nie widziałam ;pEwelin spokojnie, pomysl ze może młody Z będzie na wizycie
Ann a jak Ty ? :* wierzę, że to nie taki koniec jest dla Ciebie. To tylko półmetek.
Trochę przeszło. Teraz delikatnie cmi.
Was dziewczyny ze stresu a mnie chyba na @. Kurde liczę, że się mylę i to jednak jelita.
Nie, jutro normalnie pracuje. A co jest najlepsze, to jak się dowiedzą w ile czasu dzisiaj obieglam to jutro będą się znęcac
Trochę przeszło. Teraz delikatnie cmi.
Was dziewczyny ze stresu a mnie chyba na @. Kurde liczę, że się mylę i to jednak jelita.
Nie, jutro normalnie pracuje. A co jest najlepsze, to jak się dowiedzą w ile czasu dzisiaj obieglam to jutro będą się znęcac
ewelin86
Ja i tak na wolnych obrotach działam. Jak to M mowi - Ty praktycznie już nic nie robisz w domu.Nom ale nie polecam. 3 godzinne oczekiwanie na izbie przyjec po duzym krwawieniu. Jak wstrzasnie Toba lekarz od razu nauczysz sie zwolnic,uspokoic i myslec o tych tyci serduszkach.
anika11
Ewelin, ja mam niemal zaraz po wschodzie słońca - 7.30.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Tak cos czułam Ale nie myślałam, że aż tak wcześnieEwelin, ja mam niemal zaraz po wschodzie słońca - 7.30.
anika11
Kiedyś już miałam o 7.00, więc w sumie się przyzwyczaiłam i ciągle mnie na te poranne godziny wpisuja a prenatalne miałam o 22.20 Tak dla równowagi
malutkikaczorek
U mnie w rodzinie kuzyna żona zachodziła i traciła i okazało sie ze organizm u niej wytwarza przeciwciała i traktuje ciąże jak ciało obce które usuwa z organizmu.Kuzyna żona musiała brać jakieś zastrzyki szczepionki z krwi męża zrobione żeby jej organizm nie wytwarzał przeciwciał i w końcu sie udało podobna sytuacje miała znajoma i po takich seriach szczepień ma dwójkę dzieci obie pary o których mowa leczyły sie gdzieś w Łodzi moze warto o tym pomysleć i sprawdzićPierwszy raz doszlam do bijacego serduszka, chyba 6 tc. Na nastepnej wizycie juz nie bilo.
Drugi raz, beta urosla do 300 i zaczela spadac.
reklama
Podziel się: