U mnie niby tez. ale jak trzeba to siedzą i do 21Nie no fajne godziny U mnie klinika do 19 bodajże więc raczej po 22 nie będzie
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Twój mąż jest glajski. ....Mnie jakis czas temu meczyla pizza,no i zamowilismy z nowej pizzerii. Pizza byla obrzydliwa,ani nie pachniala,ani nie smakowala fuj. Za to odbijala mi sie i zgage po tym mialam przez cale popoludnie i cala noc przez kolejne dwa dni chlopaki malo sie krecili i tak jakos delikatnie. Moj M mowi "pieknie,dzieci jeszcze sie nie urodzily,a ta juz je otrula..."
ewelin86
A dzis z tego co wiem dr do 13 był takiego psikusa zrobił wszystkimU mnie niby tez. ale jak trzeba to siedzą i do 21
Takiemu to dobrzeA dzis z tego co wiem dr do 13 był takiego psikusa zrobił wszystkim
ewelin86
Może sobie pozwolićTakiemu to dobrze
gosia321
Z sokowirowki wszystkie soki sa dobre ci sobie wymyslisz 100% jablko rewelka 100%pomarancza rewelka jablko gruszka pomarancza mniam jablko marchew, jabłko marchew pomarancza tez spoko mozesz dodac tez kiwiDziewczyny znacie jakąś stronkę z przepisami na koktajle, soki owocowe, warzywne ? Przywieźliśmy od babci sokowirówkę i chcialabym od jutra sobie robić. Codziennie mam ogromna ochotę na takie napoje ale w tych ze sklepu jest mnóstwo cukru, a tego nie chcę. Będę wdzięczna za jakieś namiary
Warsywne tez sa super
Nie wrzucaj banana i truskawek bo tylko zmarnujesz owoce na pulpe ktora idzie do brudnego pojemnika
G
Gość
Gość
Wiem o tym co piszeszU mnie w rodzinie kuzyna żona zachodziła i traciła i okazało sie ze organizm u niej wytwarza przeciwciała i traktuje ciąże jak ciało obce które usuwa z organizmu.Kuzyna żona musiała brać jakieś zastrzyki szczepionki z krwi męża zrobione żeby jej organizm nie wytwarzał przeciwciał i w końcu sie udało podobna sytuacje miała znajoma i po takich seriach szczepień ma dwójkę dzieci obie pary o których mowa leczyły sie gdzieś w Łodzi moze warto o tym pomysleć i sprawdzić
Prof. Malinowski z Lodzi. Szczepienia z krwi meza lub dawcy na niskie allo mrl.
Ja sie boje szczepien bo one sa troche kontrowersyjne.
Narazie probuje na intralipidzie i encortonie. Jak widac udalo sie, ale czas pokaze co bedzie dalej.
Jak teraz sie nie uda to odpuszczam, bo juz teraz mi psychika siada. Zamiast cieszyc sie ciaza, to boje sie o kazdy kolejny dzien.
G
Gość
Gość
Annemarie strasznie mi przykro
Nawet nie masz pojecia jak mocno Ci kibicowalam. Bylam pewna ze sie udalo!
Nawet nie masz pojecia jak mocno Ci kibicowalam. Bylam pewna ze sie udalo!
reklama
koralik83
Rany...jutro a w zasadzie juz dziś mam wizytę... i znowu czekanie do 19.Caly dzien nerwów.. Moge prosic o kciukasy zeby pęcherzyk pękł? Mam nadzieje że po zastrzyku i gorących kapielach nie będzie sie wyglupial i pęknie...powiem Wam szczerze ze trochę się boje. Doktorka troche mnie zaskoczyla tym ze 2 mrozaczki chce podać..mam stracha..
Podziel się: