reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie jakis czas temu meczyla pizza,no i zamowilismy z nowej pizzerii. Pizza byla obrzydliwa,ani nie pachniala,ani nie smakowala fuj. Za to odbijala mi sie i zgage po tym mialam przez cale popoludnie i cala noc :( przez kolejne dwa dni chlopaki malo sie krecili i tak jakos delikatnie. Moj M mowi "pieknie,dzieci jeszcze sie nie urodzily,a ta juz je otrula..." :(
Twój mąż jest glajski. ....

Dziewczyny znacie jakąś stronkę z przepisami na koktajle, soki owocowe, warzywne ? Przywieźliśmy od babci sokowirówkę i chcialabym od jutra sobie robić. Codziennie mam ogromna ochotę na takie napoje ale w tych ze sklepu jest mnóstwo cukru, a tego nie chcę. Będę wdzięczna za jakieś namiary :)
Z sokowirowki wszystkie soki sa dobre ci sobie wymyslisz 100% jablko rewelka 100%pomarancza rewelka jablko gruszka pomarancza mniam jablko marchew, jabłko marchew pomarancza tez spoko mozesz dodac tez kiwi
Warsywne tez sa super
Nie wrzucaj banana i truskawek bo tylko zmarnujesz owoce na pulpe ktora idzie do brudnego pojemnika

U mnie w rodzinie kuzyna żona zachodziła i traciła i okazało sie ze organizm u niej wytwarza przeciwciała i traktuje ciąże jak ciało obce które usuwa z organizmu.Kuzyna żona musiała brać jakieś zastrzyki szczepionki z krwi męża zrobione żeby jej organizm nie wytwarzał przeciwciał i w końcu sie udało ;) podobna sytuacje miała znajoma i po takich seriach szczepień ma dwójkę dzieci ;) obie pary o których mowa leczyły sie gdzieś w Łodzi ;) moze warto o tym pomysleć i sprawdzić ;)
Wiem o tym co piszesz;)
Prof. Malinowski z Lodzi. Szczepienia z krwi meza lub dawcy na niskie allo mrl.
Ja sie boje szczepien bo one sa troche kontrowersyjne.
Narazie probuje na intralipidzie i encortonie. Jak widac udalo sie, ale czas pokaze co bedzie dalej.
Jak teraz sie nie uda to odpuszczam, bo juz teraz mi psychika siada. Zamiast cieszyc sie ciaza, to boje sie o kazdy kolejny dzien.

reklama
Rany...jutro a w zasadzie juz dziś mam wizytę... i znowu czekanie do 19.Caly dzien nerwów.. Moge prosic o kciukasy zeby pęcherzyk pękł? Mam nadzieje że po zastrzyku i gorących kapielach nie będzie sie wyglupial i pęknie...powiem Wam szczerze ze trochę się boje. Doktorka troche mnie zaskoczyla tym ze 2 mrozaczki chce podać..mam stracha.. :(

Do góry