reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Byłby to dla mnie ratunek!
Mam nadzieję, że się na to zgodzą...od 2 dni się stresuję jak to rozwiązać. Będę miała problem w pracy, ehh
badania robilabym w Invikcie-wyniki są po 2 godz. Może nawet USG też...do Mira bym szła-jest dokładny.
No a jak trzeba będzie jeździć-to będę, wiadomo. Ale takie rozwiązanie znacznie ułatwiłoby mi życie ;) i może by mnie z pracy nie wykopali :)

JAKBY KTOŚ korzystał z takiej opcji, to bardzo prosze dać mi znac :cool2:

Tylko będziesz musiała płacić za badania i usg a tak to byś miała w cenie. Ale w sumie jak byś do pracy nie poszla i na paliwo wydala to na to samo wyjdzie.

reklama
heloł :)

Moniś, nie wygrałam...z grałam dwa razy! pitole, jedną cyferkę trafiłam...więcej hajsu w błoto nie wyrzucam :p

PYTANKO MAM
Ann
wczoraj napisała: (a propos moich dojazdów do kliniki w innym mieście i problemem z wolnym w pracy)
"Najki-poszukaj sobie pod domeme ginekologa ,do ktorego bedziesz jezdzila na usg i robila krew.Reszte zalatwisz mailowo i telefonicznie.W klinice nie zobacza niczego innego niz twoj gin na monitorze."
Dla mnie bomba. Tylko czy któraś z Was to praktykowała? W sensie, czy lekarz się na to zgodzi?

Po za tym kciuki za dzisiejsze wizyty, bety i podglądania :) &&&

jeśli się nie mylę, to chyba Natula tak robiła - jest spod Poznania, a transfer w Białymstoku. ale to już ją dopytaj :0 może nie pokręciłam ;)

jeśli się nie mylę, to chyba Natula tak robiła - jest spod Poznania, a transfer w Białymstoku. ale to już ją dopytaj :0 może nie pokręciłam ;)
o! dzieki :) To musze ją ścignąć..i zadzwonię zaraz do kliniki zapytać czy w ogóle jest taka opcja.

Tylko będziesz musiała płacić za badania i usg a tak to byś miała w cenie. Ale w sumie jak byś do pracy nie poszla i na paliwo wydala to na to samo wyjdzie.
Wiem, wiem że będę płacić. Wyjdzie mnie to i tak taniej niż dojazd i ewentualny nocleg. Ale nie o kasę chodzi, tylko bardziej o pracę. Wiem że mogę walnąć L4 i mieć w dupie..ale chce mieć gdzie wracać.. :D

wracamy do gry! kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

9: wiolciab - wyniki bety
9: Po40 - II betowanie
9: koralik – wizyta przed crio
9: Alex83 - punkcja
9: Natalia89 - usg w czasie stymulacji
9: Agatek - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Ewunka - podgląd w czasie stymulacji

10: strawbelka – wizyta serduszkowa
10: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Ewunka - punkcja
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciąże

Dzwoniłam do doktorka :) pierwsze pyt czy używam aplikatora :p a ogólnie mam obserwować jeśli się zwiększy mam od razu jechać do kliniki. Powiedział ze niektóre leki takie małe plamienia mogą powodować. Mogłam tez się podraznic skoro tylko na papierze miałam. Na tą chwilę jestem juz spokojna :)
Z tego wszystkiego idę banana zjeść :p

Nie jestem sama :)
Az mnie to dziwi, że mnie nie ciągnęło do sikanca :)
Agatek może później. Jak będę pewna.

Najki opcja zacna. Nie pomogę niestety. Ale kciukasy to wiesz :*

reklama
Dzwoniłam do doktorka :) pierwsze pyt czy używam aplikatora :p a ogólnie mam obserwować jeśli się zwiększy mam od razu jechać do kliniki. Powiedział ze niektóre leki takie małe plamienia mogą powodować. Mogłam tez się podraznic skoro tylko na papierze miałam. Na tą chwilę jestem juz spokojna :)
Z tego wszystkiego idę banana zjeść :p
Ekstra. A ten banan to w nagród? Czy zajadasz stres? :)

Do góry