reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Westi mi kiedyś wyszła niska beta. Ale bardzo niska...bo 6 i wzrosła ledwie do 10. Ten sam dzień co u Ciebie, też blastocysta. Szukałam pocieszenia i dostałam prywatną wiadomość od dziewczyny której kompletnie nie znam:
"Cześć. Nie udzielam się na tym wątku, ale regularnie czytam go od stycznia, Chciałam Ci tylko napisać, zebyś jeszcze nie traciła nadziei i nie przekreślała swojego Kropka. Ja też zaczynałam od bety niecałe 7, a teraz kończę 21 tydzień. Trzymam kciuki. Powodzenia!"

reklama
hm?

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 85
Dziękuję dziewczyny za kciuki i tańce :-D West jest uspokuj się ! Wiem że boisz się cieszyć, ale ja wierzę , że będzie dobrze :-).
Agatek mam nadzieję że po wizycie się uspokoisz i bedziesz ładnie leżeć !
A więc ja już w dwupaku :-D Transfer robił mi sam szef :-D więc jestem dobrej myśli :-D Ale były jakieś problemy i trochę długo to trwało. Mam nadzieję, że kropek już się zakopuje :-D

Dziewczyny czy ktoras z was majac pco dostala hiperstymulacji? Ja mialam w srode iui i dostalam hiperstymulacje po. Po podaniu ovitrelle. Wczoraj bylam na IP. Mam wielkie jajniki i plyn w brzuchu. Musi on niezle uciskac na przepone bo ciezko i z bolem mi sie oddycha. I mam pytanie...jak to przezyc i czy ten plyn sie jakos szybko wchlonie bo to oddychanie mnie wykonczy. Szkoda tez ze z iui dupa

Westi dziewczyny mają racje, Beta nie jest duża, ale przyrasta prawidłowo a to o to w tym wszystkim chodzi. Musisz powtórzyć w poniedziałek. Wiem, że te dwa dni bedą jak wieczność, ale poki co jesteś w ciąży, która sie rozwija i leków nie odstawiaj.

reklama
Do góry