reklama
Mozna co dla mnie było też dziwneAgatek super!!! Oby już wszystko było OK. I bez stresów!
ejj, nie wiem czy nie głupie pytanie A można dostać @ biorąc luteine? Brzuch mnie boli jak na @ :/
Tak czy siak dziś już jej nie łykam!
Ja od zawsze dostaje po odstawieniu.
To się cieszJa w ogóle nigdy tego nie łykałam (po za procedura in-vitro), nie miałam problemów z miesiączkami ani IUI itp...i się nie znam
no to chyba @ nadchodzi!
Zaczynałam od duphastonu, ale źle się po nim czułam. Potem provera, ale po 6 miesiącach nie działała na mnie i luteina od 4 lat dp. Plus taki, że jak jakiś wyjazd był czy coś to sobie @ ustawialam nią.
anika11
Fanka BB :)
Agatek cieszę się, że wychodzisz, na pewno psychicznie poczujesz się lepiej. Co do leżenia, ja leżałam plackiem 6 tygodni, nawet jadłam w pozycji półleżacej. taki miałam nakaz od lekarza. lepiej poleż choć kilka dni i do wizyty u swojego ginekologa. jak Ci powie, że krwiak nie zagraża, to wtedy zaczniesz być bardziej aktywna
annemarie
Mi doktorek powiedział, że jeśli @ wypadnie po 10 czerwca to na in vitro z refundacją będzie za późno.
:*:*:*
Ja przez to też nie szłam do tego kuzyna, póki mała była mała.. ale swoją drogą ta ich córa jest tak śmieszna.. nie taki typowy bobas tylko jak chłopiec, któremu założono sukienkę Inaczej jak taki maluch świeży, a inaczej już większe też..
A jeszcze inna sprawa, że moja rodzina mnie nie boli, tylko M.. nie wiem czemu tak mam, może dlatego, że tam aż tyle dzieci jest..
Ten kuzyn też młodszy ode mnie 3 lata.. ma 22;/
Ale tak jak mówisz.. też będziemy przynudzać z tymi wszystkimi matkami w piaskownicy..
Ann, :*:*:* jak tam Mamuśka? Jak dla mnie nie musisz nawet robić bety wiem, że jesteś w ciąży
No ja wcale taka przekonana o tym nie jestem bedzie co ma byc biore koksy i na razie ani widu ani slychu o czym kolwiek
Westi,powiem tak....dom poznalam,do remontu sie na szczescie nie nadawal,dzieci wyluzowane bo przez dlugi weekend nie maja szkoly i cisnienia,a ja wzielam 2 progesterony i padlam,dziala na mnie jak tabletka na spanie i lozko bez materaca ortopedycznego,rewelacja
najki
Ale w jakim celu to łykałaś? Żeby miesiączki uregulować?To się ciesz
Zaczynałam od duphastonu, ale źle się po nim czułam. Potem provera, ale po 6 miesiącach nie działała na mnie i luteina od 4 lat dp. Plus taki, że jak jakiś wyjazd był czy coś to sobie @ ustawialam nią.
reklama
Podziel się: