reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny ;) muszę wam powiedzieć ze w piątek rozmawiałam z moim lekarzem i z moich 4 zarodków dwa juz w piątek zamrozili w drugiej dobie a z dwoma jeszcze czekają do 3 lub 5 doby (dowiem sie po długim weekendzie co z nimi) ale doktor mówił ze transfer na pewno sie odbędzie ;) a powiedzie mi bo od środy biorę duphaston przez 10 dni 3x dziennie po tabletce i cos na hiperke (zapomniałam jak sie nazywa a nie chce mi sie iść sprawdzać ;P) wiec kiedy po stymulacji dostanę okres? Jak to jest?

Hej dziewczyny ;) muszę wam powiedzieć ze w piątek rozmawiałam z moim lekarzem i z moich 4 zarodków dwa juz w piątek zamrozili w drugiej dobie a z dwoma jeszcze czekają do 3 lub 5 doby (dowiem sie po długim weekendzie co z nimi) ale doktor mówił ze transfer na pewno sie odbędzie ;) a powiedzie mi bo od środy biorę duphaston przez 10 dni 3x dziennie po tabletce i cos na hiperke (zapomniałam jak sie nazywa a nie chce mi sie iść sprawdzać ;P) wiec kiedy po stymulacji dostanę okres? Jak to jest?[/QUOTE
Miało byc kiedy po punkcji zacznie sie okres,po jakim czasie?

Różnie. Teoretycznie powinnaś dostać po odstawieniu leków. Ja tak zawsze mam. Ale czasami juz w trakcie brania dziewczyny dostają @.
Mijają mi ok 1-3 dni od odstawienia i bach :)

Westi tez mam takie bóle w sumie od 2dpt...boli kregoslup w dolnej części i podbrzusze pobolewa... Sama nie wiem co z tego bedzie :) na pewno jedno z dwóch...

A ja dziś po drodze widziałam kilka bocianów - dla każdej z Was po jednym by się uzbierało! A ze one granic nie znają, to i w Czechach swój zasięg mają ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Anika,lowju za te bociany i nie tylko:-) ja wczoraj z pociagu widzialam cale stada,i tak je wam wysylalam telepatycznie.
Butterfly na kazdym forum,jest opcja zablokowania upierdliwych osob,poszukaj.
Agatek tantum,stosuja kobiety w ciazy przy lekkich infekcjach,twoja obawiam sie rozwinela sie juz troche dalej,idz do apteki,moze cos ci poradza.
A ja wczoraj padlam,dzisiaj o 9 mamy teflonowac z klinika kiedy moj transfer na 3/4 sie odbedzie:-)) :-)) :-))

:~ Aaaa,odnosnie ksiazek,jak chcecie sie posmiac,polecam ksiazke:Awaria malzenska ,historia 2 rodzin calkiem przypadkowych,w ktorych obydwi panie ulagaja wypadkowi autobusowemu,a w domu pozostaja panowie,do ktorych dociera co to znaczy:rodzina,dzieci,wywiadowki,gotowanie,no i pracowac jeszcze trzeba:p :p :p swietna,z humorem napisana:-)

reklama
Do góry