reklama
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Hej dziewczyny muszę wam powiedzieć ze w piątek rozmawiałam z moim lekarzem i z moich 4 zarodków dwa juz w piątek zamrozili w drugiej dobie a z dwoma jeszcze czekają do 3 lub 5 doby (dowiem sie po długim weekendzie co z nimi) ale doktor mówił ze transfer na pewno sie odbędzie a powiedzie mi bo od środy biorę duphaston przez 10 dni 3x dziennie po tabletce i cos na hiperke (zapomniałam jak sie nazywa a nie chce mi sie iść sprawdzać ;P) wiec kiedy po stymulacji dostanę okres? Jak to jest?
malutkikaczorek
Hej dziewczyny muszę wam powiedzieć ze w piątek rozmawiałam z moim lekarzem i z moich 4 zarodków dwa juz w piątek zamrozili w drugiej dobie a z dwoma jeszcze czekają do 3 lub 5 doby (dowiem sie po długim weekendzie co z nimi) ale doktor mówił ze transfer na pewno sie odbędzie a powiedzie mi bo od środy biorę duphaston przez 10 dni 3x dziennie po tabletce i cos na hiperke (zapomniałam jak sie nazywa a nie chce mi sie iść sprawdzać ;P) wiec kiedy po stymulacji dostanę okres? Jak to jest?[/QUOTE
Miało byc kiedy po punkcji zacznie sie okres,po jakim czasie?
kinia_1988
Zaciekawiona BB
Westi tez mam takie bóle w sumie od 2dpt...boli kregoslup w dolnej części i podbrzusze pobolewa... Sama nie wiem co z tego bedzie na pewno jedno z dwóch...
To jedno jest pewne, że coś z tego będzieWesti tez mam takie bóle w sumie od 2dpt...boli kregoslup w dolnej części i podbrzusze pobolewa... Sama nie wiem co z tego bedzie na pewno jedno z dwóch...
Który masz dpt?
annemarie
Anika,lowju za te bociany i nie tylko:-) ja wczoraj z pociagu widzialam cale stada,i tak je wam wysylalam telepatycznie.A ja dziś po drodze widziałam kilka bocianów - dla każdej z Was po jednym by się uzbierało! A ze one granic nie znają, to i w Czechach swój zasięg mają
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Butterfly na kazdym forum,jest opcja zablokowania upierdliwych osob,poszukaj.
Agatek tantum,stosuja kobiety w ciazy przy lekkich infekcjach,twoja obawiam sie rozwinela sie juz troche dalej,idz do apteki,moze cos ci poradza.
A ja wczoraj padlam,dzisiaj o 9 mamy teflonowac z klinika kiedy moj transfer na 3/4 sie odbedzie:-)) :-)) :-))
annemarie
:~ Aaaa,odnosnie ksiazek,jak chcecie sie posmiac,polecam ksiazke:Awaria malzenska ,historia 2 rodzin calkiem przypadkowych,w ktorych obydwi panie ulagaja wypadkowi autobusowemu,a w domu pozostaja panowie,do ktorych dociera co to znaczy:rodzina,dzieci,wywiadowki,gotowanie,no i pracowac jeszcze trzeba swietna,z humorem napisana:-)
reklama
Podziel się: