Hej dziewczyny, ale naskrobałyście dużo
U nas w klinice tez trzeba było miec własną koszulke a na to i tak dawali jednorazowa, po punkcji herbate dali i kazali miec wlasny prowiant, moj jak to usłyszał to sie wkurzył, ze za taka kase jak biorą to glupi katering mogli byc miec :/
Multikaczorku mysle ze tak jak dziewczyny pisza- 4 zarodki to i tak bardzo duzo, my mamy wlasnie jeszcze tez 4, bedziemy podawac pojedynczo, a kazdy transfer 1500 zł, choc mysle, ze jak teraz znow sie nie uda, to kolejny robimy juz napewno z 2 mimo duzego zagrozenia.
anika kupowanie malutkich ciuszków jest cudowne!! fakt nakupiłam duzo takich, które i tak nie zalozylam ani raz, typu dzinsy dla noworodka czy sweterki z kapturem- zupełnie bez sensu, ale sprawiało mi to mega radość
ilka kiedys pytałam dentystki o leczenie w ciazy to powiedziała,ze nawet jest to zalecane, bo przy noworodku sie nie wyjdzie z domu, a srodki znieczulajace sa zupełnie bezpieczne- niebezpieczna moze byc jedynie ekstrakcja zęba lub kanałowe, ale wiadomo trzeba powiedziec stomatologowi o podejrzeniu ciązy.
Iga a macie w planach najblizszych transfer tego 1 mrozaczka czy jeszcze chcecie poczekac troszke?