reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurczę moze ja zbyt duże nadzieje pokładałem w tym invitro bo gdzieś w głowie głos mówi ze musi sie udać a przeciez nie musi ;/ czas myślec realnie i wziąć pod uwagę ze moze sie nie udać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wracam od ginki. Dostałam do brania Żelazek, bo jednak trochę mi się pogorszyły wyniki, choć tragedii nie ma. Mam brać też magnez B6, bo mi od ok tygodnia w nocy ręce drętwieją i puchna palce. Do tego pogorszyły mi się żylaki, które miałam i zapytałam co brać, czy coś mogę i poleciła Cyclo3 fort, który głównie jest na żylaki odbytu, ale na nogi też dają. Ma któraś z Was żylaki może na nodze i coś bierze? W ogóle to polecana maści, ale na nie mam uczulenie. A na uczulenia mogę sobie brać tylko wapno, od wielkiego dzwonu Claritine. No i muszę za dietę się brać, bo coś za szybko tyć zaczęłam.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Hess zapytaj w aptece o rajstopy.

Hej dziewczyny, ale naskrobałyście dużo :)
U nas w klinice tez trzeba było miec własną koszulke a na to i tak dawali jednorazowa, po punkcji herbate dali i kazali miec wlasny prowiant, moj jak to usłyszał to sie wkurzył, ze za taka kase jak biorą to glupi katering mogli byc miec :/

Multikaczorku mysle ze tak jak dziewczyny pisza- 4 zarodki to i tak bardzo duzo, my mamy wlasnie jeszcze tez 4, bedziemy podawac pojedynczo, a kazdy transfer 1500 zł, choc mysle, ze jak teraz znow sie nie uda, to kolejny robimy juz napewno z 2 mimo duzego zagrozenia.

anika kupowanie malutkich ciuszków jest cudowne!! fakt nakupiłam duzo takich, które i tak nie zalozylam ani raz, typu dzinsy dla noworodka czy sweterki z kapturem- zupełnie bez sensu, ale sprawiało mi to mega radość :):):)

ilka kiedys pytałam dentystki o leczenie w ciazy to powiedziała,ze nawet jest to zalecane, bo przy noworodku sie nie wyjdzie z domu, a srodki znieczulajace sa zupełnie bezpieczne- niebezpieczna moze byc jedynie ekstrakcja zęba lub kanałowe, ale wiadomo trzeba powiedziec stomatologowi o podejrzeniu ciązy.

Iga a macie w planach najblizszych transfer tego 1 mrozaczka czy jeszcze chcecie poczekac troszke?

Hess, tez pomyslalam o tych rajstopach! Mam nadzieje, ze zelazo i magnez pomoga! A do tej pory jaki magnez lykalas?

Słuchajcie, a ja od wczoraj bez wspomagaczy, czyli progesteronu... dziwnie ;)
Kupiłam dziś sukienkę czarną taką dresowa w rozmiarze większym niż zwykle i z miejscem na brzuch i cieszę się jak dziecko :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, ale naskrobałyście dużo :)
U nas w klinice tez trzeba było miec własną koszulke a na to i tak dawali jednorazowa, po punkcji herbate dali i kazali miec wlasny prowiant, moj jak to usłyszał to sie wkurzył, ze za taka kase jak biorą to glupi katering mogli byc miec :/

Multikaczorku mysle ze tak jak dziewczyny pisza- 4 zarodki to i tak bardzo duzo, my mamy wlasnie jeszcze tez 4, bedziemy podawac pojedynczo, a kazdy transfer 1500 zł, choc mysle, ze jak teraz znow sie nie uda, to kolejny robimy juz napewno z 2 mimo duzego zagrozenia.

anika kupowanie malutkich ciuszków jest cudowne!! fakt nakupiłam duzo takich, które i tak nie zalozylam ani raz, typu dzinsy dla noworodka czy sweterki z kapturem- zupełnie bez sensu, ale sprawiało mi to mega radość :):):)

ilka kiedys pytałam dentystki o leczenie w ciazy to powiedziała,ze nawet jest to zalecane, bo przy noworodku sie nie wyjdzie z domu, a srodki znieczulajace sa zupełnie bezpieczne- niebezpieczna moze byc jedynie ekstrakcja zęba lub kanałowe, ale wiadomo trzeba powiedziec stomatologowi o podejrzeniu ciązy.

Iga a macie w planach najblizszych transfer tego 1 mrozaczka czy jeszcze chcecie poczekac troszke?

No w wakacje mam nadzieje startujemy. Kasę zaczynam odkładać bo u nas jak się nie mylę 1900 crio plus badania,leki,wizyty...

reklama
Wracam od ginki. Dostałam do brania Żelazek, bo jednak trochę mi się pogorszyły wyniki, choć tragedii nie ma. Mam brać też magnez B6, bo mi od ok tygodnia w nocy ręce drętwieją i puchna palce. Do tego pogorszyły mi się żylaki, które miałam i zapytałam co brać, czy coś mogę i poleciła Cyclo3 fort, który głównie jest na żylaki odbytu, ale na nogi też dają. Ma któraś z Was żylaki może na nodze i coś bierze? W ogóle to polecana maści, ale na nie mam uczulenie. A na uczulenia mogę sobie brać tylko wapno, od wielkiego dzwonu Claritine. No i muszę za dietę się brać, bo coś za szybko tyć zaczęłam.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Super ze z dzidzia dobrze. Ja tez żelazo bralam w ciąży. Pod koniec jeszcze bardziej ci spadnie poziom żelaza.
Tak się właśnie zastanawiałam ile wy macie mrozaczkow?

Do góry