reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo mam transfer odroczony i te cztery co sie zapłodnily maja mrozić i za miesiąc mam mieć podane ;( ale boje sie ze nie przeżyją ;(

Spokojnie. Mi pobrali 6 komórek z czego 4 się nadawaly do zapłodnienia. Jeden od razu się nie rozwijal a dwa mi podali i mam dzidzie. Wiec i wy będziecie miec. No chyba ze zamierzasz założyć dwa zespoly drużyny piłkarskiej...;)

Mi lekarz powiedział, że odradza mrożenie,bo komórki ulegają zniszczeniu, lepiej wystymulować nowe. Problem się rozwiązał, bo nie mam co mrozić.
Grunt,że pozostałe się zapłodniły, będzie dobrze!
Ale transfer i tak mam mieć z mrozaczkow bo muszę odczekać jeden cykl wiec nie wiadomo jeszcze jak to bedzie czy bedzie co podać w ogóle z tych 4 ;( jeszcze ich nie zamrozili czekają nie wiadomo jeszcze jak sie bedą rozwijać ;( mieli je dzisiaj zamrozić w drugiej dobie ale nadal nie zamrozili ;( martwię sie jak to bedzie ;(
Kolejnej stymulacji robić nie będę ;( byliśmy komercyjnie i dużo nas to kosztowało ;( a i psychicznie i na wyglądzie mi sie to odbiło ;/ przytyłam sporo :(

Dziewczyny doradźcie mi , bo nie wiem co robić a mianowicie na 2 maja mam wizytę u dentysty ( wypadła mi plomba ) to bedzie 7 dpt i zastanawiam sie czy znieczulenie nie zaszkodzi dla kropka . Jak myślicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry