reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo mam transfer odroczony i te cztery co sie zapłodnily maja mrozić i za miesiąc mam mieć podane ;( ale boje sie ze nie przeżyją ;(

Spokojnie. Mi pobrali 6 komórek z czego 4 się nadawaly do zapłodnienia. Jeden od razu się nie rozwijal a dwa mi podali i mam dzidzie. Wiec i wy będziecie miec. No chyba ze zamierzasz założyć dwa zespoly drużyny piłkarskiej...;)

Mi lekarz powiedział, że odradza mrożenie,bo komórki ulegają zniszczeniu, lepiej wystymulować nowe. Problem się rozwiązał, bo nie mam co mrozić.
Grunt,że pozostałe się zapłodniły, będzie dobrze!
Ale transfer i tak mam mieć z mrozaczkow bo muszę odczekać jeden cykl wiec nie wiadomo jeszcze jak to bedzie czy bedzie co podać w ogóle z tych 4 ;( jeszcze ich nie zamrozili czekają nie wiadomo jeszcze jak sie bedą rozwijać ;( mieli je dzisiaj zamrozić w drugiej dobie ale nadal nie zamrozili ;( martwię sie jak to bedzie ;(
Kolejnej stymulacji robić nie będę ;( byliśmy komercyjnie i dużo nas to kosztowało ;( a i psychicznie i na wyglądzie mi sie to odbiło ;/ przytyłam sporo :(

Dziewczyny doradźcie mi , bo nie wiem co robić a mianowicie na 2 maja mam wizytę u dentysty ( wypadła mi plomba ) to bedzie 7 dpt i zastanawiam sie czy znieczulenie nie zaszkodzi dla kropka . Jak myślicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry