reklama
anika11
Fanka BB :)
Nova trudno powiedziec:/praktycznie jest to ta sama beta:/Dziewczyny, 11 dpt beta 33. Niska?
Tym bardziej, że w sobotę była 35.
Lekarz powiedział, że nie wolno jej tak często wykonywać.
Myślicie, że jest szansa, że się rozkręci? Jakie są objawy biochemicznej?
Boję się :/
malutkikaczorek
A Summamed tez bralyscie dobę przed punkcja?
Tez Lubie narkoze i pobieranie krwi Słodko.
Jak powiedziałam kiedys mężowi ,ze lubię pobieranie krwi to powiedział ,ze jestem nienormalna [emoji23]
anika11
Nika, gdzie Ty się wybierasz zostajesz i już!Ewunka nie ma sensu się kłócić. Po prostu niektóre osoby uważają że są madrzejsze od lekarzy Ja się z tego forum usuwam. Najki i Ewunka kciuki za udane punkcje, transfery i bety z całego serducha życzę szczęścia !!! Martka, Anika - spokojnej reszty ciąży , buziaczki dla maluszków , koniecznie pomiziajcie brzuszki ode mnie powodzenia !! Buziaki
jak dla mnie kazda z WAs wyraziła zdanie i na tym koniec nie ma co przeciągać liny i wyolbrzymiać temat!
iga2421
U mnie też i pekniete żyły ale lubię to !
Ew ze mnie zawsze się śmieją. Głupoty gadam. Teraz po punkcji nie dość, że ich wystraszylam to zagdalam
To ja tak przezywalam punkcje ze pozniej jak sobie lezalam podlaczona do tej calej aparatury to sie poplakalam i mi tak zaczelo pikac ze az sie pielegniarki zlecialy bo myslaly ze cos mi sie dzieje
G
Gość
Gość
Dziewczyny ja juz plamie zywa jasna czerwona krwia.
ewelin86
Dzwoń do lekarza i nie czekaj. Jak możesz to jedz do niegoDziewczyny ja juz plamie zywa jasna czerwona krwia.
reklama
Strawbelka masz możliwość podjechać do lekarza? Kontaktu się jak najszybciejDziewczyny ja juz plamie zywa jasna czerwona krwia.
Podziel się: