reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Strawbelka masz możliwość podjechać do lekarza? Kontaktu się jak najszybciej
Dzwonilam juz do gina. Kazal lezec i dolizyl duphaston.
Do szpitala mam nie jechac bo mowi ze na tak wczesnym etapie nic wiecej nie zrobia. Tylko moga pogorszyc jak zaczna mi wkladac wzierniki i robic usg, bo krwawienie moze sie wtedy jeszcze bardziej nasilic

Szamanki;)
10 ale wyrwane. Miałam 8. Tak stanęło. Dr dodał plastry żeby osiągnąć min 9. A dzisiaj się zaskoczył. :)
To mój 2 transfer. Staramy się tak intensywnie z lekarzami itp. 3 lata. Tesco wie wiedzą i wspierają.
A Pani embriolog dzisiaj pełna wiary. Nie zakładała opcji powrotu zaraz po następny zarodek :) w ogóle jak wszyscy mili u mnie w klinice tak dzisiaj to jyz byli przeslodcy.
I trochę smutne, że mnie tam już wszyscy znają. Wiecie o co chodzi? Tak długo już tam siedzę. :(
A na sam koniec mój dr znów stanął na wysokości zadania i mega dobrze się zachował :)

Falka? ? Wiesz co Ann. Ona na punkcji leciała na mojego doktorka;) to może i teraz ja zaczarowal czy co :D

WEsti, ale się cieszę:) jesteś w dwupaku i zatancujemy tu nawet oberka z krakowiakiem, żeby tak zostało:) grzecznie łykaj leki (nospa nie zaszkodzi), odpoczywaj i w głowie realizm przechodzący w optymizm ma byc, ok?:) a L4 masz? bez problemu?

co do kliniki - to u nas też na dzien dobry jest "o pani Ania" :D teraz już mi to nie przeszkadza, ale rzeczywiscie świadczy o tym, że się człowiek zasiedział :/ u nas starania trwały 5 lat...

Dzwonilam juz do gina. Kazal lezec i dolizyl duphaston.
Do szpitala mam nie jechac bo mowi ze na tak wczesnym etapie nic wiecej nie zrobia. Tylko moga pogorszyc jak zaczna mi wkladac wzierniki i robic usg, bo krwawienie moze sie wtedy jeszcze bardziej nasilic

Moja lekarka tez mówiła, że lezec i się nie ruszac, bo jesli to krwiak, to ruchem powodujesz pompowanie krwi d niego i zamiast się wchłaniac, moze się oderwac. kiedy masz zaplanowaną wizytę?
wiem, ze sę denerwujesz, ale dla pocieszenia powiem CI, że mnie dwa razy dosłownie (!!!!!) zalało krwią - i nie było to plamienie, to był zalew. a Mała rośnie i pokazała światu, że chce zostać :)

zaciskam kciuki!!!

Ale mamy emocjonujący dzień! :)

KWIECIEŃ

26: Nova-2016 - betowanie
26: rybka14 - betowanie
26: westaice - criotransfer
26: Falka302 – criotransfer

27: Hess - usg polowkowe
27: Megi - betowanie
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
27: malutkikaczorek – punkcja
27: butterfly1331 – podgląd w czasie stymulacji
27: rybka14 – wyniki bety
28: martka83 - wizyta pecherzykowa
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze
29: Annemarie – punkcja dawczyni :)

MAJ

2: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
¾: Annemarie - transfer :)
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 – betowanie
6: Ilka - betowanie
10: strawbelka - wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz i zgłoście ewentualne zmiany czy nowe wydarzenia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry